praegune kellaaeg 18.06.2025 01:08:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kakuke
HV veteran
|
08.07.2003 20:18:51
Otsingu täiustamine. |
|
|
Mulle meeldiks kui otsingu all saaks panna ka kirja mis foorumeid mitte vaadata. juhul kui seda hetkel ei ole . minu arust on nii et saad valida kas vaadata aint tarkvara sektsiooni jne. või igale poole. aga kui ma otsisin sõna plexi siis tuli suur osa vastuseid raua osast. ja ma ei leidnud näiteks üldfoorumi sõnumeid ülesse. võiks olla nii et saaks panna et otsida kõigist peale rauafoorumi.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
08.07.2003 23:39:55
|
|
|
Ma sain küll teist moodi aru.
Ma sain aru, et teema algataja tahaks ainult nt. Üldfoorumist ja Tarkvara foorumist otsida mingit kindlat asja.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
09.07.2003 15:32:52
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Ma sain küll teist moodi aru.
Ma sain aru, et teema algataja tahaks ainult nt. Üldfoorumist ja Tarkvara foorumist otsida mingit kindlat asja. |
põmst jah, ma tahaks nii et saaks otsida näiteks igast foorumist peale nalja foorumi vms. või kõikidest peale nalja ja raua foorumi.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|