Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Intel Core 2 DUO E4300 @ 1.80 GHz (2CPUs) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 00:23:08 Intel Core 2 DUO E4300 @ 1.80 GHz (2CPUs) vasta tsitaadiga

Nimelt siis oman sellist protsessorit, kuid CPU-z näitab MHz'de järgi, et riistvara on sätitud BIOSis nö. "säästureziimi peale" ning põhjustab mulle tõsist peavalu konkreetse mängu (Counter-Strike 1.6 ) mängimisel. Näiteks hoides lahti tavapäraseid programme (Google Chrome , MSN , Ventrilo , mIRC ) siis on MHz 1205.8 jne. Kuid kui ma avan mängu hüppab MHz koheselt 1800 peale mis viitab siinsetele foorumikasutatele, et tegu ongi "säästureziimiga". Ehk oleks keegi nii tore ja koostaks mulle õpetuse kuidas ma saan eemaldada selle "säästureziimi" ning panna ta täisvõimsusel nagu jooksma.

Täiendavat infot minu probleemi kohta saab siit

Tänan
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 21.01.2011 02:20:27 vasta tsitaadiga

Lähed biossi DEL klahviga ja lülitad CPU seadete alt välja C1 state ja Intel EIST.
Internet on imeline...
http://et.wikipedia.org/wiki/Vaikne_arvuti
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 08:18:51 vasta tsitaadiga

Vabandust, kuid ma ei oska BIOSit kasutada rääkimata sellest mis siin just öeldi. Samuti ei toonu kasuks mulle see "vaikse arvuti" wiki. Ehk keegi valmistaks mulle selle õpetuse või annaks mingisuguse lingi? Lisan ka pildid nüüd.

Igapäevaste programmidega:
http://www.upload.ee/image/1066660/Igapaevased_asjad.PNG

Kui mäng töötab:
http://www.upload.ee/image/1066661/Mang.PNG

Tooks välja ka selle, et kui mäng töötab siis teeb MHz seda, et hüppab edasi tagasi 1200 ja 1800 peal, samuti muutub allpool ka multiplier suuremaks, 1200 peal on x6 ja 1800 peal on x9.

Tänan
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.01.2011 08:23:51 vasta tsitaadiga

Ehk räägid mis peavalu see sulle valmistab? Pole veel kuulnud,et speedstep kellelegi liiga teeks icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 08:29:37 vasta tsitaadiga

Esimeses postituses lisasin ka Lingi kus on välja toodud minu probleem mis ma olen teinud ja ootasin seal soovitusi. Aga kui sa ei soovi vaadata sinna või on mingi muu asi siis asi on selles, et mäng mis ei nõua nii head arvutit põhjustab mulle FPS Droppi millega on väga halb mängida. 100 FPS (max) laseb näiteks salve täiesti normaalselt tühjaks nagu kohane kuid kui FPS dropib 60 peale siis sa lased seda ühte 30 kuulist salve 2 minutit, jätab laske vahepeal kui nuppu all hoiad ja nii edasi. Samas kui panna mäng Low Priority peale jooskma siis ma ei ole dropi märganud kuid ei anna ka pead, ma ei soovi seda mängu iga kord tööle pannes Low Priority peale panna.
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 21.01.2011 12:59:35 vasta tsitaadiga

Ma küll kahtlen, kas SpeedStep choke'i põhjustab, aga selle võib BIOSest kinni keerata sellegipoolest.

BIOS setupisse pääseb, kui kohe pärast arvuti sisse lülitamist peksta vastavat nuppu, enamikel juhtudel on selleks DEL (mõnedel emaplaatidel ka näiteks F2). BIOSe menüüdes navigeerides otsi üle sellised asjad nagu SpeedStep ja/või C1E ja/või EIST, need on hetkel ilmselt 'enabled', tuleb muuta 'disabled'-ks. Ühtegi teist seadet BIOSes muuta ei soovita, kui ei tea, millega tegu. Lõpuks tuleb BIOS seaded salvestada (tavaliselt käib see F10 nupuga) ja peakski hea saama. icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 14:10:28 vasta tsitaadiga

Seega ma pean nagu rippmenüüdes kolama hakkama seni kuni näen kirju peedStep ja/või C1E ja/või EIST? Tegu on muidu Gigabyte 945P-S3 emaplaadiga. Õhtupoole proovin asja ära, suusatama hetkel icon_wink.gif

Tänan
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.01.2011 18:09:18 vasta tsitaadiga

Jah, just nii.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 21:12:29 vasta tsitaadiga

Käisin sealt BIOSist läbi ning leidsin "PC Health"icon_question.gif alt CPU Smart Fan Mis oli "AUTO" peal ja CPU Fan Control "ENABLED". Ülevalpool mainiti küll teisi asju ning sellepärast, ei hakanud ka neid muutma. Kas need on õiged asjad mis ma nimetasin?

Samuti tahaks esile tuua selle, et miks ja kuidas mul üldse see üleöö mängimist häirima võis hakata? Ma saan aru, et võib tolmune olla kuid see mõjutab nii tõsiselt siis protsessori tööd?
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.01.2011 21:14:42 vasta tsitaadiga

Üleöö ei hakanud kindlasti see segama,kuna see olnud peal koguaeg ja see asi EI sega midagi icon_idea.gif
Asi kuskil mujal sul icon_wink.gif Mängides see sul koguaeg disabled automaatselt ilma mingi muu variandita icon_wink.gif
Viga pead sa mujalt ostima omal icon_wink.gif
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 21:17:34 vasta tsitaadiga

Aga ehk võiksid soovitada midagi teises teemas palun?
tagasi üles
Erx15
HV kasutaja
Erx15

sõnum 21.01.2011 21:35:50 vasta tsitaadiga

Kirjutasid, et tegid formati, kas videokaardi driverid on uuesti installitud?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 21:52:32 vasta tsitaadiga

Sellega on juba mingi eraldi värk, "Programmide lisamise ja eemaldamise" all ei ole "ATI drivers" kuid peale installi ütles, et kõik oli succsessful (kui midagi ei installinud oleks öelnud). Kuid ma ei oska ka selle koha pealt rohkem infot anda, tekst tundub küll nagu oleks kas driverid puudu või resolutsioon vale (Enne formatit oli 1280*1024 ning peale formatit on endiselt sama).

Tänan
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.01.2011 21:54:31 vasta tsitaadiga

Pane ikka ise Catalyst peale mitte ära kasuta seda mida win ise paneb...
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Või üritasidki ise panna?
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 21.01.2011 21:57:52 vasta tsitaadiga

Seesama jah, algselt valisin küll VALED driverid ja panin installima. Peale installi avastasin, uninstall ja õiged peale. Võis see mõjutada midagi?

Tänan
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.01.2011 21:59:22 vasta tsitaadiga

Valed tegelt ei tohiks peale minnagi,võta uued ja pane uuesti peale vms.
tagasi üles
Olafpro
HV vaatleja

sõnum 22.01.2011 12:34:00 vasta tsitaadiga

No nüüdseks olengi pannud õiged peale kuid ei oska enam nagu midagi öelda. Küsimus on samuti tekkinud, kui emaplaadi driverid puuduvad siis emaplaat ei tööta sel puhul või on suurem juhus, et tekib mingi probleem nendega kiiremini vms? Kui see nii on siis ehk saab keegi jagada programmi või midagi kus saaksin uurida veidike kas on vajalikul riistvaral korralikud driverid olemas, sest mina Formatit ise ei sooritanud.

Uuendasin ka ära driverid mis GameBooster soovitas ( Võrgukaartide omad ja helikaardi omad )

Tänan
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Intel Core 2 DUO E4300 @ 1.80 GHz (2CPUs)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.