praegune kellaaeg 17.06.2025 04:31:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fuuga
HV vaatleja
|
06.07.2003 11:15:52
Vanade CDde lugemine. |
|
|
Kas keegi oskab soovitada, millega annaks välja lugeda vanu seisnud ja kohati natuke kasutamisjälgedega CDsid.
Olen kuulnud, et vanad aeglased lugejad (1-8x) pidid veel lugema, kui praegused enamus asju alla annab. Äkki on mõni korralik kaasaegne CD lugeja ka olemas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
06.07.2003 11:25:38
|
|
|
selleks kasuta hoopis CD kirjutajat need on kõige paremad sellises situatsioonis
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
06.07.2003 11:27:00
Re: Vanade CDde lugemine. |
|
|
fuuga kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada, millega annaks välja lugeda vanu seisnud ja kohati natuke kasutamisjälgedega CDsid.
Olen kuulnud, et vanad aeglased lugejad (1-8x) pidid veel lugema, kui praegused enamus asju alla annab. Äkki on mõni korralik kaasaegne CD lugeja ka olemas? |
võibolla on viga plaatides. Kui ei ole siis võiksid downloadida drivespeed-i. Sellega saad muuta oma cd-rom i max kiiruse näiteks 8 peale
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
06.07.2003 11:40:13
Re: Vanade CDde lugemine. |
|
|
link :: cdspeed 3.1
fuuga kirjutas: |
Olen kuulnud, et vanad aeglased lugejad (1-8x) pidid veel lugema, kui praegused enamus asju alla annab. Äkki on mõni korralik kaasaegne CD lugeja ka olemas? |
vabandust mitte drivespeed vaid cd-speed
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|