Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Clover
HV veteran

|
19.01.2011 17:16:01
TomTom Via 110 |
|
|
Tere,
Sai ostetud TT Via 110. See mul esimene GPS niiet mul pole suurt aimu kuidas neid kasutada. Küsimus siis selline, kas sinna peale saaks laadida mõne muu firma kaardid? Nimelt on seal peal juba Euroopa kaart kuid mulle üldse ei meeldi selle välimus. Mõtlesin et äkki prooviks mõnda muud kaarti. Aga tekibki küsimus kas kuidagi on võimalik installida mõne teise firma kaardid, nt Garmini või iGO oma, või siis vaatasin et Regiol on Eesti kaart olemas. Võiks ju midagi lisada kui saab, ruumi peaks olema. Sisseehitatud mälu 4GB aga ma ei leia seadme peal kohta kus saaks vaadata palju ruumi on. Oleks seadmel ka SD kaart siis oleks kuidagi lihtsam, aga praegu ma ei ole üldse kindel kuidas talle ligi pääsedagi. Praegu seadet näeb ainult TomTomi proge aga tal peale uuendamise võimalust pole ühtegi valikut, üsna useless.
Igatahes, äkki keegi teab kuda saaks selle gps ära tuunida no kui ei saa siis ei saa. eks pean leppima.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
19.01.2011 17:40:07
|
|
|
No aga kui mitteametlik? Ega ma ei palu ju linke mappidele vms, lihtsalt kas see on teostatav jne. Ega ma võin ju osta selle teise mapi, kui oleks võimalik kuidagi neid üle kanda. Midagi nagu oli netis selle kohta, aga mul tekib küsimus et kuda ma üldse kannan midagi talle peale kui mu arvuti ei näe seda GPSi. Oleks mälukaart tal siis oleks arusaadav kuidas.
Või kui te siin mitteametlikult ei räägi, kas sellele gpsile saab mingi teise TomTom'i tarkvara peale panna või nad kõik samad? Kas erinevatel TomTomidel näevad kaardid erinevalt välja? Mulle pakuks huvi just Euroopa kaardi (või vähemalt Eesti kaardi) välimuse muutmine, muidu praegune näeb üsna halb ja ebamugav välja. Ma ei ütleks et temaga oleks hea ringi sõita.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
20.01.2011 00:53:23
|
|
|
Ei saa aru, mis mõttes kaart halb välja näeb ? Kui kaart on täpne on ju kõik ok ? Kui sinna mõne muu mudeli navcore peale ajada siis kaardipõhi näeks ikka samasugune ju välja.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
20.01.2011 02:25:52
|
|
|
zaitz kirjutas: |
Ei saa aru, mis mõttes kaart halb välja näeb ? Kui kaart on täpne on ju kõik ok ? Kui sinna mõne muu mudeli navcore peale ajada siis kaardipõhi näeks ikka samasugune ju välja. |
võibolla on teemaalgataja näinud garminit või igo misiganes versiooni (igo-amigo-primo) ja tahab tomtomile seda saada. Lühike kuid kindel vastus on ei - muid asju sa tomtom pna-le peale ei saa. Tahad erinevaid programme/kaarte, muretse winCE aparaat, kus saab kasutada nuditud versioone pea igalt tootjalt
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
25.01.2011 11:01:56
|
|
|
Tegelikkuses saab Tomtomile ka muud tarkvara peale panna, aga nende näol on tegu vabavaraliste lahendustega ja nende kvaliteeti ei anna reaalselt väga võrrelda Tomtomi enda navigaatoriga.
Arvestades aga sinu probleemi kirjeldust siis jääb mulje nagu sa oleks põrsa kotis ostnud et alles peale ostu avastasid milline Tomtomi kasutajaliides ja kaardid välja näevad. Tekib küsimus et millist kaarti sa täpsemalt ootad, anna näiteks näide pildist.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
25.01.2011 12:03:45
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Tegelikkuses saab Tomtomile ka muud tarkvara peale panna, aga nende näol on tegu vabavaraliste lahendustega ja nende kvaliteeti ei anna reaalselt väga võrrelda Tomtomi enda navigaatoriga.
Arvestades aga sinu probleemi kirjeldust siis jääb mulje nagu sa oleks põrsa kotis ostnud et alles peale ostu avastasid milline Tomtomi kasutajaliides ja kaardid välja näevad. Tekib küsimus et millist kaarti sa täpsemalt ootad, anna näiteks näide pildist. |
Ega ma ei teadnud jah varem kuidas nad välja näevad, alles kui kodus paki lahti tegin ja proovima hakkasin.
Ma pole päris aru saanud mis tas mulle ei meeldi, lihtsalt ei meeldi ja kõik. Kaardi värvid on jubedad, praegu lihtsalt kogu kaart hall, ja siis teed natukene teist tooni hallid. Saab küll värve muuta aga ega nad paremad pole, kas nt kogu kaart tumeroheline, või lilla vms.
Võib-olla ma pirtsutan liiga palju.. meeldib mulle nt selline kaart ja kasutajaliides https://foorum.hinnavaatlus.ee/download.php?id=9287, oleks see kuulutus olnud/mulle silma jäänud enne ostu oleksin kindlasti tema ostnud. Ma ei tea mis kaardiga tegu, kas iGO kaardiga või Regio kaardiga, aga väga ilus, puhas ja heade värvidega kaart. Kasutajaliides kah parem, eriti suunanäitaja - hea suur üleval.
Keegi oskab midagi kosta selle OODO GPS'i kohta? (kuulutus https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6272323#6272323 ) , müün vb enda TomTom'i siis maha ja ostan selle.
viimati muutis Clover 25.01.2011 14:56:27, muudetud 2 korda |
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
25.01.2011 12:15:19
|
|
|
kaardi kuvamise viise ei saa muuta? ma oma garminil avastasin alles pool aastat peale ostu igasuguseid nippe
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
25.01.2011 12:30:22
|
|
|
Otsisin kah igaltpoolt, aga ei suutnud leida. Üldse üsna vähe settinguid näib olevat seadmel.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
ants40
HV kasutaja
|
25.01.2011 16:38:29
|
|
|
Eestikeelses juhendis lk 40 - Muuda kaardi värve (kui sisemistest ei leia sobivat, saab TomTom Home kaudu lisaks alla laadida)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
25.01.2011 17:53:44
|
|
|
ants40 kirjutas: |
Eestikeelses juhendis lk 40 - Muuda kaardi värve (kui sisemistest ei leia sobivat, saab TomTom Home kaudu lisaks alla laadida) |
Tänud
Mul karbis juhendit kaasas ei olnud, va see mis õpetas kuidas TomTom kodulehega GPS ühendada.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|