Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aspiriin
HV kasutaja

|
13.01.2011 19:53:36
IBM T41 uus aku |
|
|
Sai siis uus aku muretsetud eelpool mainitud mudelile.
Vahetasin vana aku uue vastu ära päeval 12 aeg. Õhtul mõtlesin, et tõmban softi, et kuvaks aku mahutavuse ja muud
sellist (Battery MaxiMiser Gauger - Ibm enda toode ma arvan ). Sai siin seadistatud natuke jaja rr tehtud.
Nüüd siis probleemi juurde, et kuvab hetkel 70% ja niipea kui juhtme järelt ära võtan arvuti kottis.
Mainin veel ära, et lõuna aeg sai aku vahetatud ja arvuti sisse lülitatud ja alles õhtul uuesti näppima hakatud.
Kas ta üldse hakkab ise laadima kui juhtme järgi paned või peab selleks soft olema...ei mõista enam ise..?!
Loodan, et väga tobe küsimus pole või vales kohas!
Mainin veel, et see soft mis aku mahutavust näitab on viimased poolteist tundi olnud 70% peal...ei alla ega ülesse...
arvuti tuli näitab et aku on tühi, peab laadima...ja veel imelik on see, et kus need tuled põlevad seal on üks tuli mis vilksatab vahepeal..selline patarei moodi..ei oska öelda kas see seotud akuga..
Pole küll minu arvuti pildil aga sama pm. Seal näha et põleb roheline tuli , mul oranž tuli..eeldan, et aku tühi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.01.2011 22:08:14
|
|
|
Originaalaku?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
13.01.2011 23:37:25
|
|
|
Ei tundu olevat, vanal akul oli IBM märk peal, sellel ei midagi. Ostetud kuskilt välismaalt ma usun.
Nii et ei?!
leidsin sellise postituse
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=454705
et kas laadijas, juhtmes võib ka selline viga esineda et niimoodi streigib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
14.01.2011 01:46:10
|
|
|
Kui see aku laadimis tuli vilgub, siis aku tõenäoliselt õhtal omadega.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
14.01.2011 09:01:02
|
|
|
Arvuti see tuli mis on see ühtlane oranž, aga programm näitab et 70%. Just selline tunne et ta ei kasutaks akut üleüldse, sest tehasest akud tulevad on nad juba töö korras, mingid protsendid sees. Ma proocvin veel teisi programme ja vaatan kas need ka ütlevad palju akut on.
krt ei tahaks uskuda ei aku küps on...keegi kesk-Eestist või siit lähedalt ei oma IBM-i..saaks akut proovida? Ja siis juba laadijat ka...siis oleks selge, et arvuti enda viga..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.01.2011 11:55:20
|
|
|
Kesk-Eestis mitte, Tallinnas küll.
Pakun, et tegemist mõne vuhvelakuga ja nende puhul on tavaliselt suurem praagiprotsent kui originaalidel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
16.01.2011 14:14:57
|
|
|
Keegi rohkem pole kokku puutunud sellie asjaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
16.01.2011 15:14:42
|
|
|
Lülita arvuti välja ja eralda toitejuhe hing aku. Hoia mõni aeg ja pane tagasi. Kui muutusi pole, siis on aku elektroonika end välja lülitanud ja teha enam midagi ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|