praegune kellaaeg 20.06.2025 22:57:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Creative5
HV kasutaja
|
16.01.2011 14:51:37
Wifiga probleem |
|
|
Tere. Selline kummaline jama internetiga, õigemini Wifiga.
Majas on 2 arvutit. (süle ja laua) Netimodem on ühtlasi ka wifiruuter, mis saadab signat üle maja.
See netimodem on ~ 2m kaugusel lauaarvutist (selle netivõrgu kaabli pikkuse töttu). Lauaarvuti koos modemiga oli maja teisel korrusel ja minu tuba kus läpakas on asub all korrusel, läbi seinte ja lagede kuskil 10m nii võtta. Pole suur maja. Kiirustesti (ruuter.ee jne) siis ei teinud. Läpakal Intel PRO/SET Wireless-i vastuvõtja näitas Speed: 54 Mbps, Signal quality: Exelent või Veri good, seega ei olnud mingit nurinat mul ühenduse kiiruse kohta.
Uuel aastal kolis lauaarvuti seega koos selle modemiga alla korrusele, pigem lähemale läpakale. Ühendused on olemas mõlemal arvutil, aga minul läpakas (mina ei kolinud) ja minu wireless näitab nüüd nii pidevalt. Speed 12Mbps, Signal quality: Fair/Poor. Algul arvasin, et mingi ajutine probleem üldiselt ilmast või midagi, aga ei. Kõige elementaarsem leht või nt delfi laeb end terve sajandi. Suvel ajamasjas õhtuti majast kuskil ~ 30m kaugusel ülakorrusel olevast ruuterist polnud ka mingit probleemi (va muidugi aku mis tunniga tühjaks sai).
Lähen ise läpakaga siis modemi kõrvale ja Speed:54 Mbps Signal quality: Exelent. Minu toa ja teise toa vahele jääb muidugi veel köök ja üks asi veel, see juhe mis väljast postiotsast tuleb (Elion kaabel) siis see on nüüd allakorrusele kolides liiga pikk ja sai parajalt kokkukeritud-koos puntras, kas selles võib asi olla. Või millest see oleneb?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
16.01.2011 14:58:12
|
|
|
Köögis pole midagi mis signaali võib segada?
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
16.01.2011 15:07:48
|
|
|
braien334 kirjutas: |
Köögis pole midagi mis signaali võib segada? |
Näiteks mida?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
16.01.2011 18:54:41
|
|
|
Mikrouun?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
16.01.2011 19:01:29
|
|
|
raudselt on see ruuter sul sinu läppari suhtes täiega diagonaalis läbi põrandate ja seinte. liigu läppariga otse ruuteri kohale ja näed, kuidas levi kohe suurest õnnest läbi lae hüppab.
piltlikult öeldes võib wifi signaali levimist läbi seina võrrelda puusaagimisega, mida rohkem risti saed, seda kiiremini saetud saad ja mida rohkem viltu, seda kauem läheb.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|