praegune kellaaeg 20.06.2025 10:20:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aeliita
HV kasutaja

|
04.07.2003 14:17:52
kirjutaja LTR-48246S paigaldamine |
|
|
Ostsin CD-Kirjutaja Lite-On LTR-48246S K-arvutisalongist Tartus. Sain kirjutaja korpuse ja ühe juhtme. Toppisin teise arvutisse ja ühendasin kenasti juhtmed ära. Peale selle väikse, mida arvan minevat helikaardi külge, aga kuna ei tea kuhu, siis ei ühendanud.
Müüd arvuti kenasti näitab E ketast, aga kõneleb, et device is not ready. ja e/ is not accesible.
Programm AIDA näitab ka kenaste, et vastav füüsiline seade on olemas.
Küll aga pole mul õnnestunud leida start ketast, kus igasugu draiverid ja muu kirjutav soft kaasas on. Pakendiks oli punane kile, midagi siukest ei sisaldanud.
Kust oleks võimalik installi- ja tarvitamisjuhend ja programmijupid või lingid leida.
K millegipärast mailile ei reageeri. Milles ma tünga sain?
Ette tänades
_________________ Paljud usuvat Jumalat, aga vähe on neid, keda usub Jumal |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
MC Riot
HV kasutaja
|
04.07.2003 18:43:50
|
|
|
Nero plaadi oleks pidanud kaasa saama ikka...
A plaate ikka loeb?
on ka tasuta/proovi-tarkvara... kuni k sulle plaati pole andnud proovi CloneCD'd või midagi
_________________ MC Riot |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
07.07.2003 16:29:18
|
|
|
Praegusel juhul on siis lugu nii, et sulle müüdi BULK toode, mis tähendab seda, et tootja poolt pole pakendit ette nähtud. Selliseid tooteid üldjuhul arvutite kokkupanekul kasutatakse mitte letimüügis, aga kuna nad odavamad, siis ka lettidel. Vastavalt tarbijakaitseseadusele on kohustuseks igale kaubale eestikeelne juhend. Nüüd käbe poodi tagasi ja paigaldus/kasutusjuhendit nõudma!
P.S. Softi ei pea kaasas olema, aga RETAIL toodetel üldjuhul ikka on.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
MC Riot
HV kasutaja
|
07.07.2003 23:17:48
|
|
|
Ma sain küll OEM'iga softi kaasa ja mu meelest reklaamivad Lite-On inimesed ka, et Nero tuleb lisaks...
Niipalju kui ma olen näinud, pole keegi plaadist ilma jäänud- isegi need, kes komplekti last kokku panna ja üles sättida
_________________ MC Riot |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
08.07.2003 10:52:15
|
|
|
Sõltub täitsa, samas olen näinud romme millel ple mitte midagi kaasas, ei drivereid, tarkvara, kaableid, ainult kilekotikesse surutud. Ega OEM toote puhul ei tähenda seda, et seal BULK variant kasutuses. näiteks BULK VGA kaarte liigub üldjuhul maaletoojatel vähe, põhi teema ongi CD, FDD ja muud pisividinad (kaablid, adapterid jms sodi)
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
09.07.2003 18:13:41
|
|
|
Sai samuti mõni aeg tagasi tuttavale sealt täpselt sama kirjutaja ostetud. Algul pakuti ka seda bulk varianti mullikilest kotikeses, aga siis küsisin, kui palju oleks kallim riiuli pealt vastu vaatav karbiversioon. Vastati, et hind olevat sama No loomulikult võtsin siis suures punases pappkarbis versiooni, tuttaval ikka hulk jagu rohkem 'asja' saadud .
Erinevuseks nende kahe vahel oli, et lisaks hulgale värvilisele papile tulid kaasa ka üks tavaline ja üks korduvkirjutatav tühi CD. Plaat Neroga ja mingid trükitud materjalid olid minu mälu järgi juba ka mullikile versiooniga kaasas.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|