praegune kellaaeg 14.08.2025 10:33:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BA3
HV vaatleja
|
10.03.2012 23:22:49
ML N520 nö jäätub ära |
|
|
Ütlen kohe ette, et ma ei jaga suurt midagi arvutitest.
Mis läpakal viga on kui youtube'st videoid vaadates ja tavaliselt just edasi kerimise ajal arvuti nö ära jäätub, ehk ekraanil ei liigu midagi aga hääl käib edasi ja hiirt saab ka liigutada ning hiire ikoon ka veel reageerib kui nt üle play nupu liikuda. Kui crtl+alt+del vajutada ja task manageri üritada avada siis viskab lihtsalt sama ekraani ette mis enne oli ja midagi ei muutu. Tagasi olen saanud tavaliselt kui vajutan need 3 klahvi uuesti alla ja klikin switch user ning lähen enda kasutajaga sisse tagasi, kuid siis on tavaliselt messengeri aknad üleni mustaks läinud aga ikkagi töötavad sest inimesed kirjutada saavad kuid ma ei näe midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
11.03.2012 11:15:38
|
|
|
Ketas vigane või soft vigane..
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA3
HV vaatleja
|
12.03.2012 23:25:36
|
|
|
Kuidas kindlaks teha kummas asi on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
tagasi üles |
|
 |
BA3
HV vaatleja
|
18.03.2012 19:21:01
|
|
|
Tõmbasin ära ja näitab selliseid asju http://www.upload.ee/image/2157456/disk.jpg Ehk siis ketas on korras ja viga softiga?
Peaks vist mainima seda ka, et kuigi lasin arvuti seest ära puhastada ja enamus ajast on ta normaalse temperatuuriga, siis vahest videoid vaadates tahab ikka üpris soojaks minna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|