Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tavka007
HV kasutaja

|
06.09.2012 16:16:19
Micro Fa kiip |
|
|
Tere, täna üritati mulle järjekordse võrkturundaja poolt pähe määrida Micro Fa kiipi, mis käib mobiili aku külge ja peaks muutma mobiili ravivahendiks.
http://www.tervislik.ee/products/Mobiiltelefoni-kiip-Micro-Fa.html
On kellelgi sellega kokkupuuteid olnud ja mis nad üleüldse arvavad sellest? Sõber päris hullult promob seda ja ütles, et päris paljud inimesed ostavad seda. Samas kui mõtlen selle peale, mida koolis räägitud on, siis see jutt tundub paras . Kui väidetakse, et mobiili kiirgus muudetakse mingi geneka abil ümber, siis peaks ju ka mobiili enda levi nõrgemaks minema. Või teine variant, et mobiili saatjavõimsust suurendatakse veelgi rohkem. Lisaks veel jutt, et kui a la kui kõht valutab, siis panen telefoni 5 minutiks kõhu peale ja see ravib mu terveks. Kui asi nii lihtne ja loogiline oleks, siis miks see seade nii vähe levinud on, kui 20 euro eest saab kõikidest hädadest lahti? Minu arust on see paras jama ning järjekordne raha välja petmise skeem. Huvitaks just teiste HV kasutajate arvamus.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.09.2012 16:19:23
|
|
|
Osta ikka, paned telefoni konnasilma peale ja lased heliseda... ravib nii mis mühiseb. Ma ise olen proovinud Fa Koff kiipi, aga ega nad eriti ei erinegi.
NB! Ei tööta kõnekaardiga.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
06.09.2012 16:25:01
|
|
|
deem...mul on moblal sisseehitatud aku
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
06.09.2012 16:36:06
|
|
|
tont23 kirjutas: |
deem...mul on moblal sisseehitatud aku  |
Mul kahjuks sama jama Sellepärast kirjutasingi siia, et kuna ise ei usu selliseid asju, kuid äkki keegi oskab arusaadavalt seletada, miks selline asi töötada ei saa.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.09.2012 16:37:04
|
|
|
See asi ei saa töötada tänu mõistuse häälele. Aga kui oled inimene kes usub igasugu energiasambaid ja mambojambot... vot siis teeb see su kohe terveks ning on parim ravimeetod mis eales leiutatud.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|