praegune kellaaeg 19.06.2025 10:28:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ener
HV vaatleja
|
28.12.2010 16:13:25
Eclipse ja Wamp |
|
|
Tere, kas keegi oskaks seletada, kuidas seadistada omavahel Eclipset(php) ja Wampi. Olen otsinud netist ja proovinud, aga debuggerit ei saa ikka tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
29.12.2010 20:15:11
|
|
|
mul on küsimus eclipse javale seadistamisega
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
29.12.2010 22:49:41
|
|
|
Amphor kirjutas: |
mul on küsimus eclipse javale seadistamisega |
Vabandust sarkasmi pärast, aga ära jumala pärast ütle, mis mure sul on, äkki keegi veel aitab?
Eclipse + WAMP koosluse kohta kahjuks nõu anda ei oska, Eclipse + Java ehk oskan midagi kosta.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
29.12.2010 23:42:55
|
|
|
ksüimuse all mõtlesin ma sõna "probleem" ilmselt, mis oleks natuke selgem tõesti
aga jah, ma ei oskagi küsida, mis mul probleem on. Debug'imise valikutes on mingid "Ant buildid" ainult, kuid kottigi nad teha ei oska
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
30.12.2010 01:01:37
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
Vabandust sarkasmi pärast, aga ära jumala pärast ütle, mis mure sul on, äkki keegi veel aitab?
|
Sa oled nagu vangla-rets, kes vabandab enne tegu, kas oled nõus? Ok, ei ole nõus. Aga sel juhul ma küsiks, et miks sa arvad, et ei aidata? Ja ku isa ei soovi vastata, siis küsiks, et kas sa soovid vastust aja jooksul näha saada?
Fukiku kirjutas: |
Eclipse + WAMP koosluse kohta kahjuks nõu anda ei oska, Eclipse + Java ehk oskan midagi kosta. |
Aga mille kohta sa üldse nõu oskad anda? Soovid taas hoiatust ilmselt?
---
Soovitaksin defineerida lahti mõisted: arendusvahend/IDE (Eclipse) ja tarkvarade arhiiv/zip(andmebaas+veebiserver), seejärel uurida kas arendus-Keskkond võimaldab debug-ida ja kui jah, siis, kuidas. Kui keegi ette ei jõua, siis teostan omatoodud tegevuskava asja uurimiseks ise homme.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|