Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dwideng
HV vaatleja
|
15.02.2011 12:24:52
Teleka softi(firmware) uuendus |
|
|
Tere
Kardan, et telekal on vajalik softi update, kuid kuskilt ei leia update'i võimalust. Googeldades leidsin miskit:
http://www.lg.com/it/products/documents/FW_LG3000_LG5000_V3.54.01.bin
Samas ei ole ise üldse kindel, kas antud faili näol on tegemist millegi sellisega, mida mul vaja on või ei?
Võtsin faili küll Notepadis lahti, kuid see mis seal kirjas, viitaks küll nagu telekale, kuid kahjuks ei ole minu teadmised piisavad, et seda mis seal kirjas mõistlikul viisi interpreteerida.
Kas keegi vaataks üle, mis failiga on tegemist ja kas see on reaalselt mingisugune võimalus teleka softi uuenduseks?
Ette tänades,
K
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
15.02.2011 12:28:14
|
|
|
Selle BIN fail on image fail nagu ISO. Selle pead kogu täiega plaadile või mälupulgale kirjutama (samamoodi nagu Windowsi bootimisvõimega installika). Notepadiga seda avada pole mõtet ja lahti pakkida samuti mitte.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
dwideng
HV vaatleja
|
15.02.2011 12:38:49
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Selle BIN fail on image fail nagu ISO. Selle pead kogu täiega plaadile või mälupulgale kirjutama (samamoodi nagu Windowsi bootimisvõimega installika). Notepadiga seda avada pole mõtet ja lahti pakkida samuti mitte. |
Seda küll jah, aga küsimus on selles, kas tegemist on ikka õige asjaga, et ma oma telekat kahtlase failiga rikastades allapoole vööd jäävatesse kehaavaustesse ei keera.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
15.02.2011 12:49:57
|
|
|
Mis telekas sul täpsemalt on?
edit: antud teema võiks muidugi õigesse alamfoorumisse liigutada
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
dwideng
HV vaatleja
|
15.02.2011 12:53:47
|
|
|
Raiku kirjutas: |
Mis telekas sul täpsemalt on?
edit: antud teema võiks muidugi õigesse alamfoorumisse liigutada  |
LG32LG3000 on telekas.
Sorry ma tõesti ei ole tegelenud väljapoole minitowerit jäävate softiuuendustega varem ja sestap olen ehk liiga ettevaatlik.
Samuti ei oskaks ma antud foorumist leida õiget teemat, algselt postitasin Tarkvara teemasse, siis tõsteti see siia. Ikka ei ole hea:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
15.02.2011 12:57:16
|
|
|
paistab küll õige firmware olema
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
dwideng
HV vaatleja
|
15.02.2011 13:01:21
|
|
|
Selge, tänud, eks ma siis vaatan, mis juhtub:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|