Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jman
Kreisi kasutaja

|
07.01.2011 16:42:29
usb võrgukaart? |
|
|
probleem selles et sain laptopi sõbralt(tasuta) ja sellel ei tööta võrgukaabli auk(kuhu see juhe peaks sisse minema), see on nüüd täiesti ära väsinud.. et oleks vaja see kuidagi korda saada.
kas on olemas selline asi nagu usb võrgukaart, ma mõtlen sellist kuhu läheks juhe sisse mitte wireless
wireless töötab ilusti.
_________________ Its just a plant! It grows like that, but if you happen to set it on fire... there are some effects  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
193 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidos
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jman
Kreisi kasutaja

|
07.01.2011 16:51:55
|
|
|
just selline!
suured tänud
aga kas muidu mingit moodi seda ise korda pole võimalik teha? igaksjuhuks küsin
_________________ Its just a plant! It grows like that, but if you happen to set it on fire... there are some effects  |
|
   |
193 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.01.2011 16:55:33
|
|
|
On ka PCMCIA LAN-kaarte olemas. Aga mis seal pesas täpsemalt on ära väsinud? Kontaktid? Neid saab ettevaatlikult painutada. Kindel, et netijuhtme otsik pole väsinud?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jman
Kreisi kasutaja

|
07.01.2011 17:05:04
|
|
|
kontaktid on väsinud yep, kuna olen proovinud 4 erinevat juhet +kõigi mõlemaid pooli,
ühejuhtmega olen isegi korra neti taha saanud kui hästi kõvasti käega sisse suruda aga kohe kui lahti lasknud olen on net ära kadunud.
eks ma proovin neid kuidagi painutada natuke,
PCMCIA LAN kahjuks ei mahu mul kuhugi sinna sisse
suured tänud abi eest
|
   |
193 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.01.2011 17:52:32
|
|
|
Võib olla ka veel see variant, et klemmide jooted on emaplaadi küljest lahti - ka siis võib käituda samamoodi.
Kõveraid klemme saad muidu painutada mingi peene nõelaga.
-Ja kui viitsid leiutada, siis võib olla kasuks ka mingi pehmest materjalist "padja" allapanek.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|