Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Vajan nats targemate nõu jälle märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TheDumbass
HV vaatleja

sõnum 28.12.2010 23:16:18 Vajan nats targemate nõu jälle vasta tsitaadiga

Tere.
Probleem siis selline, et pärast arvuti(profiilis) puhastamist ei võtnud enam pilti ette ja ei bootinud korralikult üles ning toiteblokkist tuli vana tuttavat sisinat. Lähemal vaatamisel selgus et järjekordne toitekas on õhtale läinud(3 kondekat punnis). Probleem ilmnes alles täna, ennem seda pole sama toitekaga mingit probleemi olnud, ei mingit hangumist, iseeneslike restarte, lihtsamalt öeldes mitte midagi(vimane restart oli novembri keskel ja siis ei olnud probleemi bootimisega).

1. Ülejäänud arvuti vaatasin üle mingeid nähtavaid probleeme pole, aga kuna muud jupd (peale video) on samad mis eelmise toitekaga kui see katki läks, et kas see võis midagi rikkuda mis rikkus uue toiteka või oli see kõikuv vool.

2. Tahaks teada kui võimast ups-i oleks vaja profiiliarvutile(ainult arvuti kastile) ja kas osta kasutatud või uus.

Ja veel muid soovitusi mis teile sellel koha pealt meelde tuleb oleks hea kuulda.
Kahjuks kuna ma olen 29.12.2010-3/4.01.2011 maal vanaema juures siis pole mul võimalust netti saada, et teemaga kiiret pole.
Suur aitäh neile kellel pole minu pidevad probleemid veel üle visanud.

viimati muutis TheDumbass 06.01.2011 01:32:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 28.12.2010 23:26:38 vasta tsitaadiga

Mis vahenditega sa arvutit puhastad, et peale puhastust arvuti töösuhte lõpetas, suruõhuga või, pole veel umbes 12 aasta jooksul peale puhastamist ükski arvuti ära lagunenud ja neid masinaid olen ikka puhastanud palju.
Kaua see Fortron Blue Storm II 500W vastu pidas, kui kauem kui garantii aja siis täiesti loomulik, et ära lagunes, on selgunud, et see Fortron Blue Storm II 500W pole just eriti kvaliteetne

TheDumbass
HV vaatleja

sõnum 06.01.2011 00:45:35 vasta tsitaadiga

Kõigepealt võtan arvuti täiesti tükkideks ja siis panen toluimeja kõrval tööle ja hoian puhastatava koha läheduses, et mingisugusest lendlevast tolmust lahti saada, samal ajal lasen paar korda pehme hambaharjaga üle selle koha mida ma puhastada tahan. Olen sellist tehnikat juba pikemat aega kasutanud ja probleeme pole olnud või siis mõne väikseme harjaga peenemad vahed.
Fortron Blue Storm II 500W ostsin kasutatult (umbes pool aastat kasutatud), see oli suve alguses(siis sai ka üle vaadatud ja midagi silma ei hakanud) nii et see on umbes aasta vana.

Olen nüüd tagasi ja oleks vaja paari soovitust uue asja, mis muudab voolu ja ups-i osas (max 55 eurot). kahjuks ei saa mõlemit korraga hankida ja et arvuti töökorda saada siis eelisjärjekorras on toitekas ja lähiajal tuleb ups. Ootan soovitusi või pakkumisi.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Vajan nats targemate nõu jälle
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.