praegune kellaaeg 17.06.2025 10:54:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renq
HV veteran

|
03.01.2011 22:48:54
STV 10/10 ja D-Link DIR-615 |
|
|
Paluks abi, ostsin ruuteri D-Link dir-615 aga mina seda käima ei saa, ei laua arvuti ega läpakaga. Kindlasti on mingi väike nõks lihtsalt mis mul tegemata jääb. Plaadi pealt käis installi wizard käis ilusti lõpuni ja seal mingeid konflikte ei olnud. Samuti leiab läpakas wifi üles, ühendub ära aga ütleb "no internet access"
ühenduseks on STV 10/10
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
04.01.2011 12:54:24
|
|
|
Sa vaatad staatust oma arvutiga, aga kui sul see D-link vahel on,
siis sa pead ikka sinna sisse saama ja vaatama, mis aadressi ta on saanud D-lingi välisliidesele...
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
04.01.2011 19:54:17
|
|
|
airm kirjutas: |
Sa vaatad staatust oma arvutiga, aga kui sul see D-link vahel on,
siis sa pead ikka sinna sisse saama ja vaatama, mis aadressi ta on saanud D-lingi välisliidesele... |
a mu mure on selles, et ma ei saa sinna sisse logida adminina, ütleb koguaeg, et vale password. aga passwordi polegi. muidu peaks vist aitama see sama lahendus, mis d-linki kodulehel on dir-300 kohta.
EDIT: Tänud kõgile kes üritasid aidata aga kokkuvõttes aitas ikka kiri d-link'i infosse
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|