praegune kellaaeg 20.06.2025 00:35:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Reinni
HV vaatleja
|
30.12.2010 00:32:55
BIOS vigane |
|
|
Tere.
Gigabyte isend ga-ep43-ds3l
Biossi utade netist.
Ja ongi pidu lahti.
PSI videoga saab isegi miski pildi ette.
Ilus pruunikas pilt on, et vajuta neid klahve kuid ei aita miski masin restardib tsükliliselt
Kui muljuda TAb i saab korraks ka Biosi algus ekraani ka ette, kuid see on ka kõik
jälle restrtima.
Noo pidi ju 2 Biossi olema
Oskab keegi nõu anda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.12.2010 00:39:01
|
|
|
Jah on küll 2 BIOS-i olemas, pole ise proovinud, kuid kui 6igesti sai loetud, siis Rescue-programmi peaks tal tema enda kaasasolevalt DVD-lt to"o"le saama. T2na installisin yhe emaplaadi draivereid ja siis v2itis küll selle DVD kohta, et see on ka Rescue-DVD.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
30.12.2010 10:37:09
Re: BIOS vigane |
|
|
Reinni kirjutas: |
Tere.
Gigabyte isend ga-ep43-ds3l
Biossi utade netist.
Ja ongi pidu lahti.
PSI videoga saab isegi miski pildi ette.
Ilus pruunikas pilt on, et vajuta neid klahve kuid ei aita miski masin restardib tsükliliselt
Kui muljuda TAb i saab korraks ka Biosi algus ekraani ka ette, kuid see on ka kõik
jälle restrtima.
Noo pidi ju 2 Biossi olema
Oskab keegi nõu anda? |
Juhtub ka 4 biosega plaadil
Probleem võib selles olla, et su primaarne bios ei ole "väga" katki ja loogika ei saa aru, et vaja tegutseda.
Muidu Gigabyte-i plaatide süsteem toimub nii:
http://www.gigabyte.com/webpage/8/article_04_bios_explained.htm
Kui sa ise hakkama ei saa, siis uuel aastal võin selle maha joota ja programmaatoris üleflashida.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
0 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
easyb0t
HV vaatleja
|
03.01.2011 00:23:38
|
|
|
Tere,mul on kah Biosega probleem..Tegin @Biose kaudu uuenduse,kõik sai valmis Panin Yes to restart ja siis oligi..Hakkas restartima..mul kah Dual Bios 1 peaks Teise ära parandama aga sittagi..Anyway Panen tööle,siis teeb iga ~20-30 sek tagant restardi Samal ajal monitor sisse ei lülitu ega midagi..Nuppude klõpsimine kah ei aita mitte midagi..täielik 0 ainult restart restardi järel...Isegi kui Rammid ära võtta Asi ei hakka piiksuma ,et midagi puudu oleks..täiesti sama jama restart,restart jne.. Kui keegi jah oskab aidata siis palun PM Mulle. Aitäh
Mu emaplaat: Gigabyte GA-EP43-S3L rev.1.0
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|