praegune kellaaeg 20.06.2025 00:37:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alts
HV vaatleja
|
14.01.2011 02:26:09
windows 7 boot |
|
|
Tere
Kuna mulle meeldib kasutada nii windows xp ja windows 7, leidsin ma omale sellise lahenduse: Kõige pealt installisin arvutile windows xp, kõvaketta kogu maht on 320GB, tegin 80gb partitioni ja installisin sinna xp. Peale seda installisin ülejäänud osa peale windows 7. Igakord arvutit tööle pannes tuli ette valik, kas windows 7 või earlier version of windows ehk siis xp. Kõik oli ilus kuni oli vajadust windows xp reinstallida. Tegin siis eelnevale partitonile kuhu xp oli installitud formati ja installisin uuesti. Nüüd aga ei saa enam startupis valida windows 7 :S ? Palun aidata, olen tõesti hädas Windows 7 -es on mul vajalikud failid ja dokumendid mida ei tahaks kuidagi kaotada. Võibolla on lahendus lihtne ? Igatahes minu minimaalsed arvuti oskused said otsa ning seega ootaks abi teadjatelt!
Ette tänades !
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
14.01.2011 02:39:16
|
|
|
Win7 plaadiga boot'i üles ja tee startupi repair.
Spoiler 
"Repair your computer" valides oskas Win7 ise vastava vea üles leida ja "next-next" stiilis ära lahendada, kui õigesti mäletan. Samuti meenub, et oli vaja täpselt sama protseduuri kaks korda teha. Seejärel peaks kõik jälle ok olema.
EDIT: siin ka väike juhend: http://www.exploringwindows.com/7thSon/Startup/Win7StartupRepair.htm
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
alts
HV vaatleja
|
14.01.2011 03:01:09
|
|
|
Aitäh!
Kuigi tegemist on sülearvutiga ja windowsid olen installinud USBlt aga ega seal vahet ei ole. Aga tänud igatahes !
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
14.01.2011 12:52:50
|
|
|
EasyBCD oskab seda ka, ilma repairita.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|