Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson käis pesus. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rollukas
HV vaatleja

sõnum 31.10.2010 19:21:41 Sony Ericsson käis pesus. vasta tsitaadiga

Tere!Mul juhtus selline asi,et eile jätsin enda telefoni pükste taskusse,mis läksid pessu.10 minuti pärast sain aru ,et telefon seal ning võtsin selle välja ja üritasin sellest vett välja saada fööniga.Akul ja telefonil endal on see punane tähis"aktiveerunud".Ekraanis väga palju vett,mida kätte ei saa.Telefoni hoian praegu riisi sees,kuna kuskil oli vist kirjas,et riis aitab sealt vedelikku kätte saada.Ma ei tea mida edasi teha.Telefoniks Sony Ericsson Zylo.Telefonist on kahju kuna see on peaaegu uus,kas on võimalik see kuidagi päästa,või tuleb müüa juppideks?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
waux
HV Guru
waux

sõnum 31.10.2010 19:32:22 vasta tsitaadiga

homme keemilisse pessu kuskile teenindusse.
väike lootus on ikka, et saab korda.
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
rollukas
HV vaatleja

sõnum 31.10.2010 21:05:24 vasta tsitaadiga

Mul oli eelmise Lg-ga sama asi,et veekahjustus.Lasin ta keemilisse puhastusse viia.Kokku läks maksma 650.-. Hiljem tahtsin seda maha müüa,viisin Pärnus olevas mobiiltelefonide poodi(port artur1 teisel korrusel),kus öeldi,et telefonil ikka vee kahjustus,võitew ära vistata.Ei tahaks enam eriti raha raisata.
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 01.11.2010 00:29:25 vasta tsitaadiga

pane kuskile sooja ja kuiva kohta kuivama kuuks- kaheks. joppab hakkab tööle, ei joppa, pole midagi teha.
Või looda keemilisele pesule...... kui nii ka ei joppa siis pole enam mitte midagi teha.......
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2010 16:53:27 vasta tsitaadiga

See keemiline pesu on ka 50:50 võimalus, et alguses töötab ja siis paari nädala-kuu pärast sureb maha. Kui ma väga ei eksi, siis reeglina remonditöökojad keemilisele puhastusele garantiid ka ei anna. Seega, kui pärast kuivatamist töötab, siis kasuta nii kaua, kuni pildi tasku viskab ja siis müü juppideks.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
rollukas
HV vaatleja

sõnum 27.12.2010 17:54:34 vasta tsitaadiga

Kui kallis oleks kõige odavam keemiline puhastus telefonile? Kuskohas?
tagasi üles
mkj2006
HV kasutaja

sõnum 29.12.2010 22:49:03 vasta tsitaadiga

rollukas, on ka paari niiskust saanud telefoniga tegemist olnud, ja omadest kogemustest soovitan sul paar pisarat patja poetada ning see mobla maha kanda. Port I telefoniparandusega ka omad kogemused, ning sinna ma jalga enam kunagi ei tõsta. Tundub et sõbral sama teema, tel. mis lubati järgmiseks päevaks korda teha, seisab juba kaks nädalat seal, ja keegi pole vaevunud helistama.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 42
tagasi üles
Kuivati
HV kasutaja

sõnum 31.12.2010 04:05:26 vasta tsitaadiga

mkj2006 kirjutas:
rollukas, on ka paari niiskust saanud telefoniga tegemist olnud, ja omadest kogemustest soovitan sul paar pisarat patja poetada ning see mobla maha kanda. Port I telefoniparandusega ka omad kogemused, ning sinna ma jalga enam kunagi ei tõsta. Tundub et sõbral sama teema, tel. mis lubati järgmiseks päevaks korda teha, seisab juba kaks nädalat seal, ja keegi pole vaevunud helistama.

Mul oli samuti nii, et lubati kahe päevaga korda teha, kuid läks üle poole kuu. Sama juhtus mul ka õega.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson käis pesus.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.