Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rollukas
HV vaatleja
|
31.10.2010 19:21:41
Sony Ericsson käis pesus. |
|
|
Tere!Mul juhtus selline asi,et eile jätsin enda telefoni pükste taskusse,mis läksid pessu.10 minuti pärast sain aru ,et telefon seal ning võtsin selle välja ja üritasin sellest vett välja saada fööniga.Akul ja telefonil endal on see punane tähis"aktiveerunud".Ekraanis väga palju vett,mida kätte ei saa.Telefoni hoian praegu riisi sees,kuna kuskil oli vist kirjas,et riis aitab sealt vedelikku kätte saada.Ma ei tea mida edasi teha.Telefoniks Sony Ericsson Zylo.Telefonist on kahju kuna see on peaaegu uus,kas on võimalik see kuidagi päästa,või tuleb müüa juppideks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
31.10.2010 19:32:22
|
|
|
homme keemilisse pessu kuskile teenindusse.
väike lootus on ikka, et saab korda.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
rollukas
HV vaatleja
|
31.10.2010 21:05:24
|
|
|
Mul oli eelmise Lg-ga sama asi,et veekahjustus.Lasin ta keemilisse puhastusse viia.Kokku läks maksma 650.-. Hiljem tahtsin seda maha müüa,viisin Pärnus olevas mobiiltelefonide poodi(port artur1 teisel korrusel),kus öeldi,et telefonil ikka vee kahjustus,võitew ära vistata.Ei tahaks enam eriti raha raisata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 00:29:25
|
|
|
pane kuskile sooja ja kuiva kohta kuivama kuuks- kaheks. joppab hakkab tööle, ei joppa, pole midagi teha.
Või looda keemilisele pesule...... kui nii ka ei joppa siis pole enam mitte midagi teha.......
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.11.2010 16:53:27
|
|
|
See keemiline pesu on ka 50:50 võimalus, et alguses töötab ja siis paari nädala-kuu pärast sureb maha. Kui ma väga ei eksi, siis reeglina remonditöökojad keemilisele puhastusele garantiid ka ei anna. Seega, kui pärast kuivatamist töötab, siis kasuta nii kaua, kuni pildi tasku viskab ja siis müü juppideks.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
rollukas
HV vaatleja
|
27.12.2010 17:54:34
|
|
|
Kui kallis oleks kõige odavam keemiline puhastus telefonile? Kuskohas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mkj2006
HV kasutaja
|
29.12.2010 22:49:03
|
|
|
rollukas, on ka paari niiskust saanud telefoniga tegemist olnud, ja omadest kogemustest soovitan sul paar pisarat patja poetada ning see mobla maha kanda. Port I telefoniparandusega ka omad kogemused, ning sinna ma jalga enam kunagi ei tõsta. Tundub et sõbral sama teema, tel. mis lubati järgmiseks päevaks korda teha, seisab juba kaks nädalat seal, ja keegi pole vaevunud helistama.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuivati
HV kasutaja

|
31.12.2010 04:05:26
|
|
|
mkj2006 kirjutas: |
rollukas, on ka paari niiskust saanud telefoniga tegemist olnud, ja omadest kogemustest soovitan sul paar pisarat patja poetada ning see mobla maha kanda. Port I telefoniparandusega ka omad kogemused, ning sinna ma jalga enam kunagi ei tõsta. Tundub et sõbral sama teema, tel. mis lubati järgmiseks päevaks korda teha, seisab juba kaks nädalat seal, ja keegi pole vaevunud helistama. |
Mul oli samuti nii, et lubati kahe päevaga korda teha, kuid läks üle poole kuu. Sama juhtus mul ka õega.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|