praegune kellaaeg 26.06.2025 19:49:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heeljum
HV vaatleja
|
26.12.2010 17:11:26
HP Dv6500 Special Editioni Mikrofon. |
|
|
Tere, olen siin HinnaVaatluse foorumis uus, ja loodan, et siin on meeldiv seltskond .
Probleemist siis: Oman HP Dv6500 special edition laptopi, garantii etc on läbi, probleem on see, et mikrofon on läbi. Olen internetis tuianud, otsinud googlega, küsinud isegi paari IT-ga seotud sõbra käest, aga abi pole leidnud. Olen teistesse foorumitesse postitanud, seal räägitakse draiveritest. Eriti raskeks teeb probleemi lahendamise see, et mul on Realteki HD Audio helikaart. Olen proovinud erinevaid Windowse, nii XP-d kui ka 7-t. Leiab mikrofoni üles, aga heli ei kuule, olen näppinud propertiese alt kõike, nii gaini, volume, kui ka effectse. Olen proovinud erinevaid draivereid, Microsofti enda UAA ja Realteki erinevaid versioone, Conexant ei tööta, ütleb et ""Device Could Not Start" Code 10". Olen sellega juba jamanud mitu kuud, teinud mitu formati ja olen netis surfanud iga päev 4-5 tundi selle pärast.
Mainiksin ka ära, et ostsin arvuti kasutatult, eelnevalt on HP-dega kogemusi olnud, aga mitte sellise probleemiga.
Intel Core 2 Duo T7300
2gb Ram
160gb kõvaketas
128mb Nvidia GeForce 8400m gs
Realtek HD Audio
Altec Lansing kõlarid
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
heeljum
HV vaatleja
|
26.12.2010 18:25:29
|
|
|
mul on sisseehitatud, vabandust, aga kuidas ma proovin teist mikrofoni? kui mõtled välist, siis sellega ma skypes räägingi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.12.2010 22:01:44
|
|
|
Ega kusagilt heli seadistusest mikrofon Mute peal pole? Lisaks on võimalus, et Microphone pole heliseadistuste alt Selectitud. Ehk siis linnuke puudub Select ees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heeljum
HV vaatleja
|
26.12.2010 23:01:59
|
|
|
Win7-mel pole mute nuppu, selectitud on kõik. Netis oli õpetus, et tuleks erinevad outputid eraldada, mida ma ka tegin, aga ei aidanud see.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
27.12.2010 09:51:03
|
|
|
tsitaat: |
mul on sisseehitatud,
|
Ka neid saab vahetada
E: Kui asud Tallinnas, too läppar minu kätte, vaatan ta sul üle. Nr on profiilis olemas.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|