praegune kellaaeg 17.06.2025 18:30:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tajo
HV vaatleja
|
26.01.2011 17:02:59
Dell Vostro A860 otsib kruvi! |
|
|
link :: http://support.dell.com/support/edocs/systems/vosa840/en/sm/shw_mot4.jpg
Probleem selline:
mõnda aega juba on vahepeal Dell Vostro A860 lihtsalt hangunud, kui nt tõsta ühest kohast teise. Nüüd paar nädalat tagasi avastasin võimaliku põhjuse - üks neljast kruvist, mis hoiab kõvaketast kinni, on kadunud. Ma ei tea, mis ajast ja kuidas see üldse juhtuda on saanud. Asi oleks tänasega lahendatud saanud, aga IT Grupp [kust läpaka ostsin poolteist aastat tagasi] ei suutnud mulle uut samasugust hankida. Telliti mingid, aga need polnud üldse sellisedki. Saadeti lihtsalt minema, öeldes, et neil antud mudelile rohkem midagi ei leidu.
Garantiisse saatmine on hetkel välistatud, sest asendusarvutit ma selleks ajaks kuskilt ei leiaks.
Pole kursis, ehk on need kruvid Dellidel mingil määral identsed, aga igasugune abi/nõu kuluks ära, ei tunne end kompetentsena.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.01.2011 17:09:31
|
|
|
Palju tõenäolisem on, et tegu on hoopis IT-gripi saanud , pooltõbise, emaplaadi probleemiga, mitte puuduva kruviprobleemiga.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tajo
HV vaatleja
|
26.01.2011 18:01:13
|
|
|
Väga võimalik, kahtlustasin ise ka. Aga noh.. käegakatsutavam põhjust tundus ahvatlevam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|