Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ozooner
HV veteran

|
15.10.2008 04:09:34
html e-mail ei kuva pilte |
|
|
Tere,
mul on vaja teha html email,otsisin siit ja sealt,kuid kusagilt ei leia enda probleemile lahendust.
üritans saata emaili hotmailis.panen show plain text,trükin koodi sisse,ning midagi.
email ei kuva linke ning pilte(pildid on lihtsalt valged,mitte punased ristikesed,lingid on tavaline lingi tekst)
näiteks,tirin siit lehelt template: http://www.mailchimp.com/resources/templates/
võtan suvalise notepadis lahti ning copyn source faili emaili,ning saadan,ikka sama jama.
saatsin ka sama irja hoti poole teele.ikka sama jama.
võtsin suvalise html emaili,mis mulle tuli,copysin source sellest,saadan ja ikka ei kuva pilte,ega linke?
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
16.10.2008 00:23:37
|
|
|
sander85,
ei aidanud ka see lahendus
gnoom olen jõudnud järeldusele,et ma saadan maili valesti,sest kõik muu on õige
kustkohast msni(hotmaili)mailist saab keerata html mode on?see ananb valida küll rich texti ja plain texti vahel,kuid see ei ole see,mida ma tahan.
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
16.10.2008 01:39:21
|
|
|
Ma kardan, et kusagilt hotmaili veebiliidesest sa ei saagi teha seda, mida sa soovid, kuna seal sul pole tegelikult täit kontrolli e-posti saatmise protsessi üle.
Võibolla oleks mingi lahendus haakida mõni kohalikus masinas töötav meiliklient (a'la Thunderbird) tolle hotmaili konto külge ja saata meil sealtkaudu.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
16.10.2008 15:34:44
|
|
|
no ok:P testimiseks proovisin msni maili,kuigi mul on ka võimalus outlookile(sealt peaks kidnalsti saama)
teiseks siis:et kas html emailis on võimalik saata liikuvad gif imaget?mul kuvab too ainult esimest framet
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
16.10.2008 16:08:13
|
|
|
ozooner kirjutas: |
no ok:P testimiseks proovisin msni maili,kuigi mul on ka võimalus outlookile(sealt peaks kidnalsti saama)
teiseks siis:et kas html emailis on võimalik saata liikuvad gif imaget?mul kuvab too ainult esimest framet |
Õudsas luugis saad kindlasti kellade ja viledega jubedusi korda saata.
Kuid kommentaariks. Arvan, et kõik kes austavad postikana kasutavad meilikliente, mis kärutavad sellised vilkuvad/pilkuvad vaimusünnitised spämmi hulka, või näitavad ainult teksti kujul.
Kui tahad miskit värvilist laiali saata, siis tee sellest miski leht. riputa see kuhugi ülesse ja saada link sellele. Selline lähenemine ei koorma postikana, ei ärrita meilisaajaid, ei aja meilboxide mahtu ülisuureks ja ei piina neid, kes oma meile miski pisema seadmega loevad.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
16.10.2008 19:24:20
|
|
|
küllap,kuna ma tean,miks mul on vaja saata html email,siis ma ei näeks sellist p*rsen*kku läbi,kui mul oleks võimalik teha ka koduleht.aga on vaja valmis teha jõulukaart ning igale ühele personaalne.ning vaja on just nii teha.selle asemel,et kirjutada pikk teooria,kuidas keegi ei viitsi vaadata,oleks võind vastata,kas see on võimalik,sest mailchimp ei võimalda seda
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
16.10.2008 19:48:41
|
|
|
tsitaat: |
võtsin suvalise html emaili,mis mulle tuli,copysin source sellest,saadan ja ikka ei kuva pilte,ega linke? |
Kui sa selle koodi paned sisu aknasse ja postitad kas siis veebi maili pealt otse või ka mingi mailkliendi abil masinast ei tule loomulikult mingit piti , kuna kogu värk läheb ju tekstina. Pead selle saatma php abil nagu selles näites.
HTML sisuga Emaili saatmine php abil
Arvutis mingi veebikliendigaq saates lülita html sisse ja koosta piltide ja muu sisuga dokument.
Uurisin, kuidas saab saata Outlook abil siis html faili. Üllatavalt lihtsalt. Valid uue kirja saatmise sealt. Siis ülevalt valid Message ja selle alt New Using ja sealt saad juba suvalise html dokumendi oma masinast valida ja ongi kogu muss. Ainult saada.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
23.12.2010 06:44:50
|
|
|
sai seda outlooki näpitud siit ja sealt,lõpuks leidsin veidra lahenduse:
tegin allkirja,ning allkirja insertisin html faili,ning lisasin allkirja mailile ilma mingisuguse tekstita
(works)
gogeldades leidsin,et paludel on sama probleem.kõik settingud olid html peal,kuid siiski saatis ainult koodi.
Sikutan vana teema uuesti üles:
Vana lahendus toimis suurepäraselt kuniks - tuli välja outlook 2007, ning outlook 2007 all ei ole võimalik lisada signatuuri faili...
Kahjuks internetist otsides on enamus olnud siiski artiklid sellel teemal,mitte guided:S
Oskab keegi teadjam aidata?
EDIT:
MS Outlook 2007 käib asi nii,et attachid HTML faili ja valid attatch as plain text,siis kuvab mailis!
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|