praegune kellaaeg 16.06.2025 17:20:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
variousart
HV vaatleja
|
23.12.2010 01:53:29
Probleem Elioni WiFi'ga. |
|
|
Probleem on selline, et täiesti suvalisel hetkel kadus Elioni Wifi ära, aga tagasi see enam kuidagi tulla ei taha. Network and Sharing Center'i all näitab et võrguga on signaal olemas ( ja seda näitab ka ruuteri kontrollpaneelis ), aga Internetiga ühendust ei saa. Kui lasta arvutil diagnoosida mis viga võib olla, siis annab veateateks: "Your DNS server might be unavailable".
Proovisin ühendada ennast ka teise võrku ja tolle puhul näitab ruuteri kontrollpaneelis, et IP Addressi, Subnet Mask'i, Gateway, DNS1 saab kätte ja mingisugune signaal on ka olemas, aga Network and Sharing Center'i all näitab nüüd, et "The DNS server isn't responding".
Kas tegemist on Elioni poolse veaga ja peaksin nendega selle asjus kontakteeruma, kuna Elioni võrgu puhul ei saa IP Addressit, Subnet Mask'i, Gateway'd, DNS1 kätte?
Proovinud olen ka DNS serveri muutmist ja ruuteri restarti. Kumbki pole kuidagi aidanud. Windowsiks on 7.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
23.12.2010 19:14:26
|
|
|
Endal kaob ka suvalisel ajal ära aeg-ajalt. Olen üritanud neid kätte saada, aga üle minuti pole viitsinud ootejärjekorras oodata ja seega olen loobunud. Muidu selgitaks neile küll, et nad on üks kuramuse ebastabiilse töökavaga teenusepakkuja!
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|