praegune kellaaeg 21.06.2025 22:16:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
22.12.2010 14:08:42
Emaplaadile radikad |
|
|
Plaat on MA770-UD3 ehk Gigabyte toodang.
Küsimus selline, et mida ma võiks/peaks katma radikatega?
Kas mosfetid on need kollases või punases kastis asuvad?
^kliki
Põhjus on lihtne - mul on paar-kolm radikat hetkel sahtlis ja poleks suur vaev saagida/külge teipida.
Eile vahetasin NB radika Zalmani mingisuguse suurema käntsaka vastu.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
22.12.2010 14:19:24
|
|
|
Kollane kast
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.12.2010 16:25:24
|
|
|
iseasi kas on vaja sinna radikaid. tundub, et mosfeteid on paras ports ja üsna mitu faasi, seega on koormus ka loodetavasti suht ühtlaselt jagunenud nende vahel ja hirmtuliseks ei pruugi minna.
üldiselt kui karmima cpu overvoltimisega ei tegele siis tavaliselt ei ole tarvis toiteahela mosfetite peale radikaid toppida - eriti siis juhul kui neid seal tehasest ei olnud.
kui overclockimisel ja overvoltimisel cpu'd kuidagi stabiilseks ei saa soovitaval kiirusel siis vast võib proovida leida abi sellistest tegevustest.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|