Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Kasutajate personaalsed märked märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas blacklistist oleks kasu?
jah
83%
 83%  [ 108 ]
ei
16%
 16%  [ 21 ]
hääli kokku : 129

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raitl
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.09.2010 19:49:10 Kasutajate personaalsed märked vasta tsitaadiga

Tore oleks mingil põhjusel negatiivsest küljest silma jäänud kasutajaid enda isiklikku blacklisti lisada. Blacklistis oleva kasutaja avatari juures võiks siis kuvada vastava teate.

Näiteks jääb seadusega pahuksis foorumist mõni tegelane oma negatiivse käitumisega silma, lisan ta blacklisti ning kui tuevikus teeb minu teemas pakkumise, müüb ise midagi mille vastu mul huvi või misiganes muul juhul, näen kohe ära, et vaja oleks tehingusse ettevaatusega suhtuda.

See funktsioon oleks puhtalt isiklikuks kasutamiseks, teistel minu blacklisti näha poleks vaja.

viimati muutis raitl 18.01.2011 09:19:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
oliver.
HV Guru

sõnum 23.09.2010 19:58:26 vasta tsitaadiga

iseenesest tunneb sellised ära ka punase riba järgi kasutajate arvamuse real. Enne äritegemist loen ikka negatiivsed kommentaarid ka läbi icon_smile.gif
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 23.09.2010 20:44:42 vasta tsitaadiga

Mõne inimese tahaks vahest tema sõnavõttude põhjal lihtsalt ära märkida. Ei pruugigi olla veel ühtegi konkreetset negatiivset tehingut.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.09.2010 21:09:10 vasta tsitaadiga

Ignoreerimisnupust ei piisa?
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 23.09.2010 21:11:58 vasta tsitaadiga

... pigem võiks see siis olla personaalne kommentaarium, mida näeb vaid kasutaja ise ? Idee pole paha ja sarnasel teemal on ka varem juttu olnud, kuid ma kahtlen, et praegused arendusressursid selle teostamist võimaldavad icon_rolleyes.gif
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 23.09.2010 22:08:24 vasta tsitaadiga

sellisest ei oleks kasu. pigem miskist muust.
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 23.09.2010 22:29:01 vasta tsitaadiga

Pole HV'ga seotud, küll aga antud ideega:

Just ükspäev lugesin mingit artiklit. Imestasin,et kes sellist saasta kirjutas. Hiljem nime googledades tuli meelde,et ega temast palju loota ei olegi.

Teine teema Ott Speek nimelise masspetturiga netiavarustes - kes see jõuab tema sadu tel nr, maile ja kasutajanimesi meeles pidada.

Selle peale mõtlesin,et jube mugav oleks brauser extension vms, mis märksõnadele brauseri siseselt reageeriks.
Nagu teeb seda Skype Firefox extension või mingis mõttes HV foorum ,kus sõna googel muudetakse automaatselt lingiks.

Siin nüüd jälle taoline teema. Võibolle tõesti oleks vajadust?.
Tehniliselt väga raske ei oleks. Paneks võimaldama samamoodi avalikke liste või oma eelistusi teha nagu AdBlockis.

Pasa üledoos koos igast justin bieberite, mart speekide ja muude loomadega internetis on aina suurem mure.

HV sisene blacklist meeletult ei tõmba. Oleks palju muud, mida targem selel aja või vahenditega ära teha.
Hetkel peaks kasutajate ignoreerimine, kommentaariumid ja enda mälu pakkuma piisavalt hädakorralisi võimalusi.
Ära karda neutraalset panna!
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 14.10.2010 14:45:15 vasta tsitaadiga

Osa kasutajaid on siin juba James Bond blokeeritusega- näiteks CMaster ja jigsaw813.
Mina ei näe neid ei otsingus ega profiili ja samuti mu tuttav ei näe.Kuidas selline eristaatus saavutatud, äkki on nad kõik teised kasutajad ära "ignoreerinud"?
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 14.10.2010 14:50:16 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Osa kasutajaid on siin juba James Bond blokeeritusega- näiteks CMaster ja jigsaw813.
Mina ei näe neid ei otsingus ega profiili ja samuti mu tuttav ei näe.Kuidas selline eristaatus saavutatud, äkki on nad kõik teised kasutajad ära "ignoreerinud"?

?
jigsaw813 on nüüd: : -FoX- ja Cmaster on VR53
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 14.10.2010 14:56:00 vasta tsitaadiga

Miks siis vanade nimede all kõik info???
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

sõnum 14.10.2010 14:56:18 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... pigem võiks see siis olla personaalne kommentaarium, mida näeb vaid kasutaja ise ? Idee pole paha ja sarnasel teemal on ka varem juttu olnud, kuid ma kahtlen, et praegused arendusressursid selle teostamist võimaldavad icon_rolleyes.gif

Mõttel on jumet.
Kindlasti on paljudel HV-lastel olnud tehinguid, mille lõpptulemus on positiivne, kuid selleni jõudmiseks on läinud palju aega ja kulutatud närve.
Ja ei ole need murelapsed sugugi alati uustulnukad. Olen üritanud meelde jätta, kellega oli jebimist rohkem kui vaja ning hiljem üritanud nendega tehinguid mitte sooritada, aga vana pea kipub unustama.
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 198
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raitl
HV veteran

sõnum 17.10.2010 22:26:11 vasta tsitaadiga

nexus kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

Mõttel on jumet.
Kindlasti on paljudel HV-lastel olnud tehinguid, mille lõpptulemus on positiivne, kuid selleni jõudmiseks on läinud palju aega ja kulutatud närve.
Ja ei ole need murelapsed sugugi alati uustulnukad. Olen üritanud meelde jätta, kellega oli jebimist rohkem kui vaja ning hiljem üritanud nendega tehinguid mitte sooritada, aga vana pea kipub unustama.

Just seda ma silmas pidasingi. Funktsioon oleks puhtalt isikliku kasutusega. Lihtsalt midagi, mis kellukest helistaks kui vaja kasutajaga teist korda tegemist teha.
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 17.10.2010 23:49:17 vasta tsitaadiga

võiks olla personaalne väike notebook.
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 17.01.2011 11:27:26 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
võiks olla personaalne väike notebook.

...mis on seotud kasutajate andmebaasiga. Ehk siis näiteks saab iga kasutaja ära konfida suvalisele teisele kasutajale külge kas suure rohelise (y) või punase (n). Et näiteks kui hakkad äri tegema (või miks ka mitte muul hetkel) siis on kohe näha, et ahha, see on väärt inimene. Või hoopis: selle tüübi profiili peab uurima põhjalikumalt.

Või miks ka mitte muu lahendus enda jaoks kasutajate sildistamiseks.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 17.01.2011 23:52:46 vasta tsitaadiga

raitl kirjutas:
nexus kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

Mõttel on jumet.

Just seda ma silmas pidasingi. Funktsioon oleks puhtalt isikliku kasutusega. Lihtsalt midagi, mis kellukest helistaks kui vaja kasutajaga teist korda tegemist teha.

Mul ka kehva vanainimesemälu. Võimaluse korral sooviksin seda teenust icon_smile.gif

tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 17.01.2011 23:58:53 vasta tsitaadiga

Palun muudame pealkirja. Pigem oleks tegu isikliku kommentaariumiga, lisamaks personaalseid (info)märkmeid kasutajate kohta. Selle funktsionaalsuse ideed jäägu igaühe enda teha.
Hetkel on teemal negatiivne maik, kuid antud võimalusel oleks väga hea positiivne suund erinevad asjamehed ning muidu teadjad ära märgistada.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 18.01.2011 13:27:18 vasta tsitaadiga

Blacklisti idee hea, aga teostus saab olema raske. Kui teha siis teha juba avalik blacklist; ehk siis inimene kes käitub ja räägib niikui suli, aga perset lohku pole veel vaieldamatult kellelgi tõmmanud, ja tal on probleeme korralike kasutajatega= blacklist thumbs_up.gif
So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 18.01.2011 13:35:50 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
Blacklisti idee hea, aga teostus saab olema raske. Kui teha siis teha juba avalik blacklist; ehk siis inimene kes käitub ja räägib niikui suli, aga perset lohku pole veel vaieldamatult kellelgi tõmmanud, ja tal on probleeme korralike kasutajatega= blacklist thumbs_up.gif

See läheb juba profiilimärgetega samasse auku. Seda enam, et elame ühiskonnas, kus inimene on süütu kuni süü tõestamiseni. Ehk siis lihtsalt "ebameeldiv isik" ei ole kuritegu. Samuti ei pruugi erinevate kasutajate arvamused heast ja halvast ühtida. Nii, et ühine avalik blacklist/notebook vms ei hakkaks iialgi toimima soovitud moel. Küll aga tahaks endale nii mõnegi tegelase kohta märke maha panna, et vähendada ebameeldivate kogemuste hulka tulevikus.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 18.01.2011 13:50:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

elame ühiskonnas, kus inimene on süütu kuni süü tõestamiseni

Samas hoitakse neid süütuid eeluurimis vanglas ju icon_lol.gif Minu point on ikka selline, kui mingi vend on suli algstaadiumis ja mina ja sina ja veel mõni mats paneb selle selli oma isiklikku blacklisti, siis sellele suvalisele isikule kellel lõpuks perse lohku tõmmatakse (jääb rahast ilma) pole sest vähimatki kasu thumbs_down.gif
Seega mina pooldan igal juhul avalikku blacklisti thumbs_up.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 18.01.2011 14:08:31 vasta tsitaadiga

Mismoodi erineks avalik pläkklist praegusest kommisüsteemist?
Muidu personaalsel tasemel on asjal jumet kui peale märkmete saaks ka linke kasutada et kasutaja mingeid poste meeles pidada.
Tahanteada pärle või Scarti ennustusi võiks koguma hakata näiteks.

waux
HV Guru
waux

sõnum 18.01.2011 19:03:14 vasta tsitaadiga

Kas niimoodi ei saa seda teha, et blacklist oleks iga inimese jaoks privaatne ja erinev.
Näiteks nii:
Klikates kasutaja N profiilile tuleb allpool järgmine tekstikast:
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
"Sinu arvamus kasutajast [ N ]: puudub "

"NB! Oma arvamust kasutaja kohta saab lisada/muuta vaid postitades või vana postitust muutes. "
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Kui seal oleks kasvõi väike tekstiaken, kuhu ise kirjutada/ja muuta omale infot antud kasutaja kohta, oleks ju tore.
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 20.01.2011 21:59:04 vasta tsitaadiga

Ah lõpetage ära mingite blacklistide ja muu jura profiili külge pookimine.
Minu arust oleks ideaalne selline asi . ( Kasutuses ühes online pelas -ka suuremas formaadis )

Üks väike lingike ,lemmikute vms kõrvale ja sealt avaneks samasugune textipõhine kastike,kuhu saaks omale privaatseid andmeid märkida ja salvestada koos aktiivse linkimise võimalusega .Muidugi võib ka omal arvutis hoida jne.Aga nii oleks just hea HV-s hoida HV asjad.
Ja et meeskonnal oleks motti selle asjaga tegeleda,siis ma soovitaks see featuur valmis teha ja lasta kasutajatel aktiveerida seda mingi pisikese € eest

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Kasutajate personaalsed märked
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.