Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas blacklistist oleks kasu? |
jah |
|
83% |
[ 108 ] |
ei |
|
16% |
[ 21 ] |
|
hääli kokku : 129 |
|
autor |
|
raitl
HV veteran

|
23.09.2010 19:49:10
Kasutajate personaalsed märked |
|
|
Tore oleks mingil põhjusel negatiivsest küljest silma jäänud kasutajaid enda isiklikku blacklisti lisada. Blacklistis oleva kasutaja avatari juures võiks siis kuvada vastava teate.
Näiteks jääb seadusega pahuksis foorumist mõni tegelane oma negatiivse käitumisega silma, lisan ta blacklisti ning kui tuevikus teeb minu teemas pakkumise, müüb ise midagi mille vastu mul huvi või misiganes muul juhul, näen kohe ära, et vaja oleks tehingusse ettevaatusega suhtuda.
See funktsioon oleks puhtalt isiklikuks kasutamiseks, teistel minu blacklisti näha poleks vaja.
viimati muutis raitl 18.01.2011 09:19:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
23.09.2010 19:58:26
|
|
|
iseenesest tunneb sellised ära ka punase riba järgi kasutajate arvamuse real. Enne äritegemist loen ikka negatiivsed kommentaarid ka läbi
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
23.09.2010 20:44:42
|
|
|
Mõne inimese tahaks vahest tema sõnavõttude põhjal lihtsalt ära märkida. Ei pruugigi olla veel ühtegi konkreetset negatiivset tehingut.
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.09.2010 21:09:10
|
|
|
Ignoreerimisnupust ei piisa?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
23.09.2010 21:11:58
|
|
|
... pigem võiks see siis olla personaalne kommentaarium, mida näeb vaid kasutaja ise ? Idee pole paha ja sarnasel teemal on ka varem juttu olnud, kuid ma kahtlen, et praegused arendusressursid selle teostamist võimaldavad
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
23.09.2010 22:08:24
|
|
|
sellisest ei oleks kasu. pigem miskist muust.
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
23.09.2010 22:29:01
|
|
|
Pole HV'ga seotud, küll aga antud ideega:
Just ükspäev lugesin mingit artiklit. Imestasin,et kes sellist saasta kirjutas. Hiljem nime googledades tuli meelde,et ega temast palju loota ei olegi.
Teine teema Ott Speek nimelise masspetturiga netiavarustes - kes see jõuab tema sadu tel nr, maile ja kasutajanimesi meeles pidada.
Selle peale mõtlesin,et jube mugav oleks brauser extension vms, mis märksõnadele brauseri siseselt reageeriks.
Nagu teeb seda Skype Firefox extension või mingis mõttes HV foorum ,kus sõna googel muudetakse automaatselt lingiks.
Siin nüüd jälle taoline teema. Võibolle tõesti oleks vajadust?.
Tehniliselt väga raske ei oleks. Paneks võimaldama samamoodi avalikke liste või oma eelistusi teha nagu AdBlockis.
Pasa üledoos koos igast justin bieberite, mart speekide ja muude loomadega internetis on aina suurem mure.
HV sisene blacklist meeletult ei tõmba. Oleks palju muud, mida targem selel aja või vahenditega ära teha.
Hetkel peaks kasutajate ignoreerimine, kommentaariumid ja enda mälu pakkuma piisavalt hädakorralisi võimalusi.
Ära karda neutraalset panna!
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
14.10.2010 14:45:15
|
|
|
Osa kasutajaid on siin juba James Bond blokeeritusega- näiteks CMaster ja jigsaw813.
Mina ei näe neid ei otsingus ega profiili ja samuti mu tuttav ei näe.Kuidas selline eristaatus saavutatud, äkki on nad kõik teised kasutajad ära "ignoreerinud"?
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
14.10.2010 14:50:16
|
|
|
soodent kirjutas: |
Osa kasutajaid on siin juba James Bond blokeeritusega- näiteks CMaster ja jigsaw813.
Mina ei näe neid ei otsingus ega profiili ja samuti mu tuttav ei näe.Kuidas selline eristaatus saavutatud, äkki on nad kõik teised kasutajad ära "ignoreerinud"? |
?
jigsaw813 on nüüd: : -FoX- ja Cmaster on VR53
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
14.10.2010 14:56:00
|
|
|
Miks siis vanade nimede all kõik info???
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
14.10.2010 14:56:18
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... pigem võiks see siis olla personaalne kommentaarium, mida näeb vaid kasutaja ise ? Idee pole paha ja sarnasel teemal on ka varem juttu olnud, kuid ma kahtlen, et praegused arendusressursid selle teostamist võimaldavad  |
Mõttel on jumet.
Kindlasti on paljudel HV-lastel olnud tehinguid, mille lõpptulemus on positiivne, kuid selleni jõudmiseks on läinud palju aega ja kulutatud närve.
Ja ei ole need murelapsed sugugi alati uustulnukad. Olen üritanud meelde jätta, kellega oli jebimist rohkem kui vaja ning hiljem üritanud nendega tehinguid mitte sooritada, aga vana pea kipub unustama.
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
17.10.2010 22:26:11
|
|
|
nexus kirjutas: |
... pigem võiks see siis olla personaalne kommentaarium, mida näeb vaid kasutaja ise ? Idee pole paha ja sarnasel teemal on ka varem juttu olnud, kuid ma kahtlen, et praegused arendusressursid selle teostamist võimaldavad  |
Mõttel on jumet.
Kindlasti on paljudel HV-lastel olnud tehinguid, mille lõpptulemus on positiivne, kuid selleni jõudmiseks on läinud palju aega ja kulutatud närve.
Ja ei ole need murelapsed sugugi alati uustulnukad. Olen üritanud meelde jätta, kellega oli jebimist rohkem kui vaja ning hiljem üritanud nendega tehinguid mitte sooritada, aga vana pea kipub unustama. |
Just seda ma silmas pidasingi. Funktsioon oleks puhtalt isikliku kasutusega. Lihtsalt midagi, mis kellukest helistaks kui vaja kasutajaga teist korda tegemist teha.
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
17.10.2010 23:49:17
|
|
|
võiks olla personaalne väike notebook.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.01.2011 11:27:26
|
|
|
alliance kirjutas: |
võiks olla personaalne väike notebook. |
...mis on seotud kasutajate andmebaasiga. Ehk siis näiteks saab iga kasutaja ära konfida suvalisele teisele kasutajale külge kas suure rohelise (y) või punase (n). Et näiteks kui hakkad äri tegema (või miks ka mitte muul hetkel) siis on kohe näha, et ahha, see on väärt inimene. Või hoopis: selle tüübi profiili peab uurima põhjalikumalt.
Või miks ka mitte muu lahendus enda jaoks kasutajate sildistamiseks.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
17.01.2011 23:52:46
|
|
|
raitl kirjutas: |
nexus kirjutas: |
Mõttel on jumet.
Ja ei ole need murelapsed sugugi alati uustulnukad. Olen üritanud meelde jätta, kellega oli jebimist rohkem kui vaja ning hiljem üritanud nendega tehinguid mitte sooritada, aga vana pea kipub unustama. |
Just seda ma silmas pidasingi. Funktsioon oleks puhtalt isikliku kasutusega. Lihtsalt midagi, mis kellukest helistaks kui vaja kasutajaga teist korda tegemist teha. |
Mul ka kehva vanainimesemälu. Võimaluse korral sooviksin seda teenust
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.01.2011 23:58:53
|
|
|
Palun muudame pealkirja. Pigem oleks tegu isikliku kommentaariumiga, lisamaks personaalseid (info)märkmeid kasutajate kohta. Selle funktsionaalsuse ideed jäägu igaühe enda teha.
Hetkel on teemal negatiivne maik, kuid antud võimalusel oleks väga hea positiivne suund erinevad asjamehed ning muidu teadjad ära märgistada.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
18.01.2011 13:27:18
|
|
|
Blacklisti idee hea, aga teostus saab olema raske. Kui teha siis teha juba avalik blacklist; ehk siis inimene kes käitub ja räägib niikui suli, aga perset lohku pole veel vaieldamatult kellelgi tõmmanud, ja tal on probleeme korralike kasutajatega= blacklist
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
18.01.2011 13:35:50
|
|
|
sant kirjutas: |
Blacklisti idee hea, aga teostus saab olema raske. Kui teha siis teha juba avalik blacklist; ehk siis inimene kes käitub ja räägib niikui suli, aga perset lohku pole veel vaieldamatult kellelgi tõmmanud, ja tal on probleeme korralike kasutajatega= blacklist  |
See läheb juba profiilimärgetega samasse auku. Seda enam, et elame ühiskonnas, kus inimene on süütu kuni süü tõestamiseni. Ehk siis lihtsalt "ebameeldiv isik" ei ole kuritegu. Samuti ei pruugi erinevate kasutajate arvamused heast ja halvast ühtida. Nii, et ühine avalik blacklist/notebook vms ei hakkaks iialgi toimima soovitud moel. Küll aga tahaks endale nii mõnegi tegelase kohta märke maha panna, et vähendada ebameeldivate kogemuste hulka tulevikus.
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
18.01.2011 13:50:58
|
|
|
tsitaat: |
elame ühiskonnas, kus inimene on süütu kuni süü tõestamiseni
|
Samas hoitakse neid süütuid eeluurimis vanglas ju Minu point on ikka selline, kui mingi vend on suli algstaadiumis ja mina ja sina ja veel mõni mats paneb selle selli oma isiklikku blacklisti, siis sellele suvalisele isikule kellel lõpuks perse lohku tõmmatakse (jääb rahast ilma) pole sest vähimatki kasu
Seega mina pooldan igal juhul avalikku blacklisti
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
18.01.2011 14:08:31
|
|
|
Mismoodi erineks avalik pläkklist praegusest kommisüsteemist?
Muidu personaalsel tasemel on asjal jumet kui peale märkmete saaks ka linke kasutada et kasutaja mingeid poste meeles pidada.
Tahanteada pärle või Scarti ennustusi võiks koguma hakata näiteks.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
18.01.2011 19:03:14
|
|
|
Kas niimoodi ei saa seda teha, et blacklist oleks iga inimese jaoks privaatne ja erinev.
Näiteks nii:
Klikates kasutaja N profiilile tuleb allpool järgmine tekstikast:
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
"Sinu arvamus kasutajast [ N ]: puudub "
"NB! Oma arvamust kasutaja kohta saab lisada/muuta vaid postitades või vana postitust muutes. "
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Kui seal oleks kasvõi väike tekstiaken, kuhu ise kirjutada/ja muuta omale infot antud kasutaja kohta, oleks ju tore.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
20.01.2011 21:59:04
|
|
|
Ah lõpetage ära mingite blacklistide ja muu jura profiili külge pookimine.
Minu arust oleks ideaalne selline asi . ( Kasutuses ühes online pelas -ka suuremas formaadis )
Üks väike lingike ,lemmikute vms kõrvale ja sealt avaneks samasugune textipõhine kastike,kuhu saaks omale privaatseid andmeid märkida ja salvestada koos aktiivse linkimise võimalusega .Muidugi võib ka omal arvutis hoida jne.Aga nii oleks just hea HV-s hoida HV asjad.
Ja et meeskonnal oleks motti selle asjaga tegeleda,siis ma soovitaks see featuur valmis teha ja lasta kasutajatel aktiveerida seda mingi pisikese € eest
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|