praegune kellaaeg 23.06.2025 16:51:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
yahoo190
HV vaatleja
|
19.12.2010 17:22:45
abi vaja |
|
|
probleem on siis windows live essentials installeriga. ühel heal päeval lakkas msn mul sisse logimast, ma arvasin et kustutan ja installin uuesti ja asi laheneb. kui üritasin uuesti installida ütles mulle et mul juba on latest version of live essentials. ma olen googlist otsinud ja sealsed lahendused eiaita. installer lihtsalt ütleb et mul on messenger juba olemas aga seda pole kusagil arvutis. arvutit eisaa system restoriga tagasi ka viia sest seal olevad kuupäevad on hilisemad kui ma messenger kustutasin. olen yritanud ka kõik kustutada mille nimes on windows live. ja installida, selle tulemuysena saan ainult mingi windows live activex mingi asja. peale seda ütleb installer et mul on kõik juba olemas aga messengeri pole kuskil.
|
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|