praegune kellaaeg 26.06.2025 00:07:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
peamaha
HV kasutaja

|
21.12.2010 21:32:46
Probleem Quickplay installimisega |
|
|
Tere!
Olen kaotanud oma originaal CD koos arvuti driverite ja quickplay tarkvaraga ja tõmbasin endale HP quickplay 2.3, teleka vaatamiseks on vaja lihtsalt. millegi pärast aga intalleerimisel hakkab setupi laadima ja siis viskab sildi "This software can only be installed in authorized machine." Keegi teab kas mul võib mingit muud tarkvara veel puudu olla mis oleks eelduseks selle installimiseks või on teil mingeid muid variante kuidas ma tv-tuuneri ära saaks seadistatud ja telekat saaks vaadata?
Tänud abilistele.
E: Tahtsin lisada et arvutiks on HP pavilion dv5 seeria läpakas ja OS on Vista Home Premium
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.12.2010 01:25:26
|
|
|
Tirisid ikka ametlikult leheküljelt konkreetse mudelinumbri driverite alt?
|
|
tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
26.12.2010 22:29:53
|
|
|
omast arust küll, eks ma proovin siis uninstallida ja vaatan et kindlasti õiged said, sest kõik tõmbasin hp kodukalt ja ühe mudeli alt ja teised asjad kõik toimivad
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|