praegune kellaaeg 19.06.2025 00:45:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
10.12.2010 17:36:49
Wikileaksi toetavad häkkerid laiendavad tegevust |
|
|
link :: E24
Kolmapäeval küberrünnakuid alustanud anonüümne Wikileaksi toetav häkkerite grupeering lubab järgmisena oma tegevuse Twitteri vastu suunata. «Olete järgmised Wikileaksi arutelu tsenseerimise tõttu,» teatasid häkkerid eile, süüdistades miniblogi uute Wikileaksi toetajate värbamise takistamises, kirjutab EUObserver.
Loe edasi E24
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
10.12.2010 18:49:36
|
|
|
Leian, et see Operation Payback on üks mõttetu seaduserikkumine, millega küll saavutatakse tähelepanu, aga midagi grandioossemat kindlasti mitte. Nagu näha, on selle taga noored jõmmid enamuses (nagu ka see üks IRC'us Opina olev 16-aastane Hollandi kodanik).
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
10.12.2010 19:06:42
|
|
|
Väga rumal on ühe lohaka isiku tõttu teisi lahterdada.
Seaduserikkumine või mitte, on see viis oma pahameele avaldamiseks, mida ka suures koosseisus tehakse. Internet on täna mugav vahend, et iga kodanik, iga inimene saaks oma sõna sekka öeldud.
Operation Payback on alles algamas ja internetirevolutsioon titesammudes. Tuleb aru saada, et tänane maailm, olgu selleks meediatööstus (piraatlus, kompaniid ning kogu lobitöö) ja info käitlemine peab muutuma.. muutuma ausamaks, arvestamaks ning tänastele oludele vastavaks. Vaba sõna aitab suurkorporatsioone ja ka riike natukenegi rahva järgi kujundada ja internet sunnib vaid seda protsessi kiirendama, mitte võim ei kujunda rahvast.. Lõpuks jälgime ka meie "Suurt Venda", mitte tema vaid meid.
Mina leian, et õige ja ainuõige käik õiglust nõuda.. kui heaga seda ei anta, siis saab jõuga vähemalt õpetada.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
10.12.2010 21:13:24
|
|
|
CnZ kirjutas: |
Leian, et see Operation Payback on üks mõttetu seaduserikkumine, millega küll saavutatakse tähelepanu, aga midagi grandioossemat kindlasti mitte. |
No sama võib öelda ühe väga suure riigi tegevuse aadressil peale 9/11 sündmusi Iraagis ja Afghanistaanis. " millega küll saavutatakse tähelepanu, aga midagi grandioossemat kindlasti mitte."
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
10.12.2010 22:28:14
|
|
|
Neid, kes piiravad sõnavabadust, peaks muidugi korrale kutsuma, kuid see küll nüüd õige lahendus ei ole. Terroristid saavad oma asjad ilusti aetud, kas siis sõnavabaduse eest võitlejad ei suuda oma ressurssidega midagi luua, et teistest sõltumatult oma sõnumit levitada. Kui mul on oma firma ja ma ei taha, et minu rahade eest tehakse midagi sellist, millele mina allkirja ei annaks, siis miks ma pean selle eest karistada saama. Kas siinkohal ei räägi need sõnavabaduse eest võitlejad iseendale vastu?! Mulle tundub ka see juba rohkem terroriorganisatsioonina, kellele tuleks oma koht kätte näidata, kui nad oma taktikat ei muuda.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
11.12.2010 12:15:54
|
|
|
ehk hakkavad inimesed lõpuks aru saama,mis maailmas toimub ja oskavad vähemalt õigele poole rindejoont asuda.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
11.12.2010 17:02:06
|
|
|
Jänes kirjutas: |
CnZ kirjutas: |
Leian, et see Operation Payback on üks mõttetu seaduserikkumine, millega küll saavutatakse tähelepanu, aga midagi grandioossemat kindlasti mitte. |
No sama võib öelda ühe väga suure riigi tegevuse aadressil peale 9/11 sündmusi Iraagis ja Afghanistaanis. " millega küll saavutatakse tähelepanu, aga midagi grandioossemat kindlasti mitte." |
Iraagi koha pealt ma vaidleks vastu Pisteti ju "omad poisid" pumba taha.
See, et mingid häkkerid hakkavad Wikileaks'i nime kasutades paybacki organiseerima... Ei tundu just eriti hea ideena. Kui siiamaani toetati Wikileaks'i ettevõtmisi kuna tegemist on organisatsiooniga kes valgustab nn. valitsuste köögi (v sahvri) poolt siis igasuguste mõttetute kuid populaarsete saitide ründamisega on võimalus ainult oma toetajaskonda kahandada.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
11.12.2010 17:21:04
|
|
|
Twitter ja Facebook minupoolest kadugu ära Aga WikiLeaks peaks kohe nende järel minema.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
11.12.2010 19:57:25
|
|
|
See näitab ära kui "vaba" on meedia,pangad j.n.e.samuti sõnavabadus on illusioon.Aga seda ju oligi vaja tõestada!!!Nüüd ollakse valiku ees,kas kord majja või internet sulgeda.Kuna mõlemad on sobimatud siis lihtsalt tuleb valitsustel allaanda ja oma sitt oma suuga allaneelata.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanaaegne
HV vaatleja
|
13.12.2010 01:34:23
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Nüüd ollakse valiku ees,kas kord majja või internet sulgeda.Kuna mõlemad on sobimatud siis lihtsalt tuleb valitsustel allaanda ja oma sitt oma suuga allaneelata. |
Seda ma küll ei usu, et poliitikud oma vigu tunnistavad ja taganevad. Kes sellist asja enne näinud on, kui just kohtus nurka ei aeta. Pigem on praegu toimuv just hea põhjus "kord majja lüüa", ehk kraane koomale keerata. Häkkerid ju pahad-pahad, kui teiste inimeste pangatehinguid jms takistavad ning tavakodanikul pole sest Wikileaksist sooja ega külma, kui mingi jama tema mõnusat äraolemist segab.
Vandenõuteoreetikud räägivad, et Wikileaks võib topeltmängu mängida. Ma väga ei imestaks, kui see polegi kellegi luulud. Ainult meie saame sellest teada heal juhul siis, kui on juba hilja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
16.12.2010 14:24:25
|
|
|
Huvitav, need ründed on nüüd "terrorism" ja mida kõike veel. Siis kui suured valitsused nendes samades keskkondades Wikileaksi tegevust PUHTA JÕUGA piirasid, siis osadele nagu ei tundunud asi ohuna. Paistab rohkem ikkagi normaalse vastureaktsioonina, fight fire with fire. Vägivaldsetele meetmetele vastatakse sama vägivaldsete meetmetega, lihtsalt vastavalt võimalustele on vahendid natuke teistsugused, reaktsioon ja vastureaktsioon on nagu enamus asju ilusti füüsikaõpikust maha kirjutatud. Teatud ringkonna arvamusel - orjad ei peagi midagi teadma - on üks nõrk koht, kõik ei ole orjad. Paljud on aga mitte kõik.
Muide seda "terrorit" mainiti ka kohe alguses, kui "leaksid" ise veel levinud ei olnud. Seavad elusid ohtu ja mida kõike veel, ärge lugege, muidu seate elud ohtu. Mängiti orjadele sisse treenitud refleksidele reageerida asjadele millest tegelikult midagi ei teata. Mis välja tuli? Ei mingit strateegilist või sõjalist infot, lihtsalt väike ülevaade, et valitsejad ei ole mitte ilmeksimatud pooljumalad kelle tegemistest lihtjeekim aru ei saa, vaid samasugused inimesed ja seejuures ka parajad mölakad. Mis omakorda tekitab vabades inimestes soovi neile hoolsamalt näppude peale vaadata. Mis omakorda ei lase neil rahuliku südamega igatsorti sedasamust kokku keerata, vaid sunnib kuskilt hingesopist atrofeerunud moraali riismed välja kraapima ja see on sedasorti tegelaste puhul väga-väga segav. Seega keelame ära ja paneme kinni. Paljud inimesed ongi lollid orjad ja neid see nagunii ei ohusta.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
16.12.2010 23:12:38
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Teatud ringkonna arvamusel - orjad ei peagi midagi teadma - on üks nõrk koht, kõik ei ole orjad. Paljud on aga mitte kõik.
Muide seda "terrorit" mainiti ka kohe alguses, kui "leaksid" ise veel levinud ei olnud. Seavad elusid ohtu ja mida kõike veel, ärge lugege, muidu seate elud ohtu. Mängiti orjadele sisse treenitud refleksidele reageerida asjadele millest tegelikult midagi ei teata. Mis välja tuli? Ei mingit strateegilist või sõjalist infot, lihtsalt väike ülevaade, et valitsejad ei ole mitte ilmeksimatud pooljumalad kelle tegemistest lihtjeekim aru ei saa, vaid samasugused inimesed ja seejuures ka parajad mölakad. Mis omakorda tekitab vabades inimestes soovi neile hoolsamalt näppude peale vaadata. Mis omakorda ei lase neil rahuliku südamega igatsorti sedasamust kokku keerata, vaid sunnib kuskilt hingesopist atrofeerunud moraali riismed välja kraapima ja see on sedasorti tegelaste puhul väga-väga segav. Seega keelame ära ja paneme kinni. Paljud inimesed ongi lollid orjad ja neid see nagunii ei ohusta. |
Ma panen ka veidi demagoogiat ja oponeerin natuke vastu, mitte midagi isiklikku.
1. Vabadus on tunnetatud paratamatus. Orjadeks mõeldakse end ise. Kui arvad end võitlevat süsteemi vastu, tarbides süsteemi pakutavaid hüvesid, oled kindlapeale ori - küll mässav ori - aga ikkagi ori. Aga võiksid olla kas isand, isanda vasall või sõjasulane. Võibolla ka ori kui ei taha või ei oska näha toimuvat, ega sellest kasu lõigata ning lased hoopis end lüpsta.
2. Rumalatel demokraatiast jahuvatel ja õiglast (enda arvates) ilmakorda soovivatel väikekodanlastel tegi wikileaks silmad lahti. Asjassepühendatud või lihtsalt mõtlemisvõimelised nägid kõike toimuvat juba ammu, kas toetades seda (näiteks mina) või võideldes toimuvaga (näiteks B. Manning). Nüüd on aga sinisilmad koomas peaaegu, sest ei taha tunnistada lihtsat tõde: kogu nende heaolu, humanism ja kõik muud kenad sõnad on tegelikult ehitatud ilmakorrale, mis sisuliselt ei erine loodusseadusest: söö ise või sind süüakse.
3. Moraal ja eetika sõltub ühiskonna vajadustest. Ja mida on vaja et lääne heaoluühiskond toimiks, alates sellest et sa saad oma peput pehme pelleripaberiga lükata ja lõpetades sellega, et lendad Dubaisse end grillima? Seda mida vanasti vahetati vaadi viski ja klaaspärlite vastu...odavat naftat, metalli, mineraale, puitu, keemiat; kausitäie riisi eest töötavate indialaste ja hiinlaste tehtud jubinaid...
Kõik vikileaksis paljastatu taandub a) võitluseks ressursside pärast kohalike pärismaalastega
b) võitluseks ressursside pärast teiste kolonisaatoritega
Tee silmad lahti ja hakka elama. Lääne ühiskonna tipp, kelle käes on OTSUSTAMINE, pole sisuliselt kaugenenud viikingiaegsetest põhimõtetest. Juhtkonnas ei olda kurjad sellepärast, et paljastati mingeid sõjasaladusi, ollakse kurjad et väikekodanlus ei saa rahulikult elada oma roosas udus. Rahutused aga tähendavad elukvaliteedi langust ja see põhjustab veel rohkem rahutusi. Kellele seda jama vaja on tegelikult? banaan
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
17.12.2010 04:15:39
|
|
|
Vabadus ei ole tunnetatud paratamatus. See on tegelikult ühe targa inimese nali natuke lollimate üle ja lollimad ei saa siiani naljast aru. Rääkida süsteemi hüvedest, kulla inimene, Matrix oli ikkagi mängufilm mitte dokumentaal, fantaasia mis tegelikult paika ei pea. Hüvesid ei tekita süsteem, hüved tekivad inimeste töö tulemusena. Õige on, et orjus algab peast, samas jagada inimesi orjadeks ja isandateks, juba see on orjalik mõtteviis. Aristotelese järgi jagunevad inimesed kaheks, orjadeks ja ülevateks st. vabadeks, muideks ka nn. "isand" võib olla ori, seda enam "vasall" Demokraatia sellisel kujul nagu ta hetkel on, on kahtlemata möga. Igasugu sinisilmsed ideed on juba silmnähtavalt repressioonide ja tagakiusamise teenistusse rakendatud, kuid see on eraldi teema. Moraal ja eetika ei sõltu ühiskonna vajadustest. Moraal ja eetika kas on või ei ole isiksusele omased. Ühiskond ei ole asi iseeneses, ta koosneb inimestest, seega moraali ja eetika tase on selle inimgrupi poolt tekitatud. Kõiki ajaloo areenilt lahkunud rahvaid ühendab üks omadus - nad hukkusid moraalse allakäigu tulemusel. Lääne heaoluühiskond ei ole samuti asi iseeneses, vaid üks etapp plaanis teatud eesmärkide saavutamiseks.
Igasugu jutt demokraatiast on muidugi möga ja orjus algab peast, siin olen ma sinuga nõus. Samas kõik muu on väärarusaamade tõttu tekkinud valede järelduste jada. Süsteem ei saa luua väärtusi, süsteem on tinglik väljend. Moraal ühiskonnas on iga üksiku ühiskonna liikme moraalsete tasemete summa, sest ühiskond on samuti tinglik väljend, mitte asi iseeneses. Ja ainult ori defineerib vabadust kui õigustust kõigelubatavusele. Vaba inimese jaoks on vabadus siiski vastutus ja kohustus. Silmad on lahti ja elan ma juba ka, lihtsalt minu jaoks on ka muid väärtusi peale isikliku heaolu ja iskliku heaolu nimel sigadusi teha või kurjust toetada, see on allpool minu enesest lugupidamist. Ja roosas udus elamine, ju siis see ei ole minu jaoks
P.S. Orjus algab peast, samas termin "mässav ori". Üks neist PEAB vale olema. Kumb?
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
18.12.2010 11:29:41
|
|
|
1. Inimesed on loonud süsteemi, et töö tulemusena luua või võtta teistelt hüvesid et hästi elada. Mis väärtused need küll on mis panevad võitlema süsteemi vastu aga samas lubavad südametunnistusepiinata tarbida süsteemi hüvesid? Selge see, et rikuti seadust ja wikileaksi juht sai lavastatud ahistussüüdistuse.
Aga mis lubab tõe ja õigluse eest võitlejatel taunida süsteemi kasutatavaid võtteid kuid samas kasutada süsteemi vastu võideldes samu võtteid? Vabad mehed ei pidanud ju tapma..."
2. Miks rünnata oma vägesid, kes kindlustavad et arengumaadest ikka odavalt saab banaane, metalle, mineraale, tekstiili, kohvi, muldmetalle, puitu, jne. Miks rünnata oma juhte, kes kasutavad kõiki trikke, et kaitsta nafta ja gaasi liikumist sinu aga mitte hiinlase katlamaja ja autopaagi suunas?
3. Freudismidest. Kui ma jagan inimesi orjadeks ja isandateks miks siis kohe orjalik mõtteviis? Äkki hoopis isandlik? Kas tead, dr Freudil oli muidki huvitavaid tagurlikke ja mittemillegagi kinnitust leidnud seisukohti, näiteks püüdis oma sõbra kokasõltuvust ravida heroiiniga.
4. Moraal ja eetika sõltub ühiskonna ehk inimeste vajadustest. (Ajaloo areenilt lahkunud rahvad ei hukku moraali allakäigust vaid ideaalide muutustest. )
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
19.12.2010 00:43:46
|
|
|
Inimesed on loonud süsteemi, seega sina inimeste hulka vist ei liigitu Juhid ei istu mitte ainult arengumaade, vaid ka oma inimeste seljas, mõned lihtsatl lepivad sellega, mõned leiavad, et ta kuulub seisusesse millele tulbki selga istuda ning hakkavad seda kiitma. Veelkord, süsteem ei saa luua hüvesid - inimesed loovad hüved, teatud punt, nimega süsteem, kipub neid enda kätte kiskuma. Ja muide, kas need "süsteemi pakutud hüved" on tasuta ning ei vaja omapoolseid pingutusi? Sinu jutust kumab kogu aeg läbi, et kui peksa pole antud, siis on hea päev. Ma ei räägi, et süsteemi (nagu sulle meeldib seda kutsuda poleks vaja, lihtsalt vaatame ajaloo poole, on olnud ka vabadele inimestele üles ehitatud süsteeme ja need toimisid.
Minu arutluses polnud kuskil Freudi, need põhimõtted on kirja pandud tuhandeid aastaid tagasi ning teatavasti pole inimene muutunud. Soovitan lugeda ka midagi muud kui Marxi ja Engelsi maailmanägemusele üles ehitatud kirjandust. Isandlik mõtteviis - ha-ha. See on orja unelm magada kahe suleteki all ja pühade ajal sulavõid süüa. Lootus ronida alt üles, paneb hetkeseisu paika.
Moraal ja eetika EI sõltu vajadustest vaid ikkagi inimestest endist. Vajadusel ei saa olla mingit moraali või eetikat, need on/ei ole inimesele omased. Ideaalide muutumine on hävitanud ... mis kultuuri, rahva või riigi?
Üldiselt on selge, kui juba omistada elututele asjadele või tinglikele sõnadele inimlikke omadusi ja inimene sealt vahelt välja võtta, saabki sellise vildaka bolševistliku maailmanägemuse ning ahnus ja närusus sunnivad alt üles ronima, et saaks, ainult saaks midagi. Ehe tõestus, et Aristotelese jagamine ON objektiivne. Ma arvan, et pole mõtet seda teemat edasi siin arendada, inimene valib oma tee ja on see kes ta on. Inimest võib harida ja valgustada, kuid ülendada - seda saab ta ainult ise. Kes lendamist kardab, roomab.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|