praegune kellaaeg 21.06.2025 20:13:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ahf
Kreisi kasutaja

|
23.11.2010 02:47:52
HOC connection |
|
|
Nii, tervist.
Probleem järgmine, on minu arvutis Asuse P5K-E wifi plaat.
Koju, paneelmajas, jookseb mul otse STV kaabel, kodus mul modemit või midagi vahel ei ole.
Nüüd kui ma teen oma arvutis "wireless ad hoc connectioni" ,et jagada oma netti teise läpakaga, siis teine läpakas selle connectioni ülesse leiab.
Connectib sellesse, identify'ib paar minutit ja siis annab resulti, all win bar riba peal, unidentified connection ja no internet access.
Connectionide all näitab, et on ilusti connected.
Kui ma panen kaabli otse läpaka taha ja teen sama ühenduse, et jagada netti oma arvutikastiga, siis saab kenasti tööle.
Minu arvuti leiab connectioni ülesse, connectib ära ja olengi netis.
Probleem siis selles, et ei õnnestu läpakasse saada wireless connectionit...
Läpakaks on aspire 5551g
Ma ei tea mida uurida, vaadata, ideid ?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
puuto
HV kasutaja

|
07.12.2010 18:01:21
|
|
|
Võid vaadata, kas wireless connection'ile on määratud staatiline ip, milleks peab olema 192.168.0.1, kui ei, siis pane see sinna käsitsi, ülejäänud väljad jäta tühjaks. Samuti vaata üle, kas sisse tulevale ühendusele on linnuke "Allow other network users to connect.." ees.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|