E3 2016 seonduvad uudised, arutelud jms. siia teemasse! _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Panen siia ka kompaktsema ja meie ajavööndi aegadega ajakava:
Pühapäev
EA - 23.00
Esmaspäev
Bethesda - 5.00
Microsoft - 19.30
PC Gaming Show - 21.30
Ubisoft - 23.00
Teisipäev
Sony - 4.00
Nintendo - 19.00
naljakas et see aasta on üldse see E3 teema siis konsoolimängude osakonnas..iga aasta eri kohas aga okei vahet pole.lihtsalt mõtlesin et kas see aasta seda teemat ei ole ja lõpuks oli meeldiv üllatus et ikka on niikuinii on nii vaikne siis foorumis viimasel ajal teema kustutakse ka mingi aeg kindlasti ära...
ok see selleks,vaatasin just Resident Evil 7 trailerit ja väga vägev oli minu arvates... huvitav kas PC peale ka tuleb ?
naljakas et see aasta on üldse see E3 teema siis konsoolimängude osakonnas..iga aasta eri kohas aga okei vahet pole.lihtsalt mõtlesin et kas see aasta seda teemat ei ole ja lõpuks oli meeldiv üllatus et ikka on niikuinii on nii vaikne siis foorumis viimasel ajal teema kustutakse ka mingi aeg kindlasti ära...
ok see selleks,vaatasin just Resident Evil 7 trailerit ja väga vägev oli minu arvates... huvitav kas PC peale ka tuleb ?
ps4ja stores on resident evil 7 demo juba olemas 3GBs,laen ka alla, vaatab näeb kuidas mäng välja näeb,pressikal oli et tuleb ka ps VR-le,siis saab alles VR-ga ülikõva olema _________________
Vici, väga huvitav jah endal ps4 ei ole ja sellepärast oleks ikka vägev et PC peale ka tuleb ikka ma loodan... eelnevad osad on ikka tulnud
aga kui viitsid siis anna teada peale demo proovimist mõne sõnaga, kuidas mäng on ja kui tuleb täismäng välja kas on ka huvi osta sellesmõttes et vahepealsed Residendid ei olnud nii head kui oodati... mina ise küll RE seeria austajana on iga osa kasvõi natuke meeldinud ja läbi mänginud kõik mis saadaval olnud pc peale.
Vici, väga huvitav jah endal ps4 ei ole ja sellepärast oleks ikka vägev et PC peale ka tuleb ikka ma loodan... eelnevad osad on ikka tulnud
aga kui viitsid siis anna teada peale demo proovimist mõne sõnaga, kuidas mäng on ja kui tuleb täismäng välja kas on ka huvi osta sellesmõttes et vahepealsed Residendid ei olnud nii head kui oodati... mina ise küll RE seeria austajana on iga osa kasvõi natuke meeldinud ja läbi mänginud kõik mis saadaval olnud pc peale.
eks ma hiljem annan teada,räägitakse et oma vana juurte juurde tagasi mindud.Momendil pole aega läbi teha,aga alguse tegin lahti,väga kobe näeb algus välja,pole enam selline nagu see 4-5-6 osa olid kus oli hordides zombisi,aga ei saa peale 5te minutit veel suurt midagi rääkida _________________
Gap, iga aasta on konsoolifoorumis E3 teema aruteluks olnud
tsitaat:
ps4ja stores on resident evil 7 demo juba olemas 3GBs,laen ka alla, vaatab näeb kuidas mäng välja näeb...
See on momendil ainult PS+ kasutajatele saadaval.
Selleaastase E3 läbivaks märkssõnaks oli siis VR.
Sony pressikas oli korralik ja enim huvi tekitasid ka just nende mängud - Horizon Zero Dawn, Detroit: Become Human ja Days Gone
EDIT: Kojima "hullus" ka muidugi _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
viimati muutis beastbeats 14.06.2016 15:21:13, muudetud 1 kord
aga kui viitsid siis anna teada peale demo proovimist mõne sõnaga, kuidas mäng on ja kui tuleb täismäng välja kas on ka huvi osta
Mind küll ei adresseeritud ning eriline Resident Evili seeria fänn ma ka pole, aga ma jõudsin vahepeal ära proovida selle demo...ja ütleme, et väga äge oli! Korralikud P.T. vaibid olid õhus, väga creepy õhustik ja korra ajas isegi kananaha peale. Resident Evili nimi tundub senimaani ainult moe pärast küljes, aga ehk see lõppmängus muutub vast. VR-is vist proovida väga ei julgeks...
Resident Evili nimi tundub senimaani ainult moe pärast küljes, aga ehk see lõppmängus muutub vast.
Mulle mõjus see treiler pigem silenthill'ilikult... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Tundub jah kui terve selline mäng tuleks sellises võtmes oleks täielik epic asi,ületaks minu silmis isegi ennast,aga jah resident evil sellises võtmes nagu mägedel on silmad,mingi hull perekond ja väärakad ümberringi.Igatahes jään täismängu ootama ja tahaks juba ps VR-ga läbi teha Ülikõva
Pressikatest ka veel nii palju,et sony oli teistest peajagu üle uute mängudega,isiklikult müüdi mulle kõik sellised mängud maha nagu seal näidati,eriti DAYS GONE jälle midagi apokalüpsikat nii ilusat nagu seda the last of us oli+siis uu sGOD OF WAR,DEATH STRANDING,THE LAST GUARDIAN JA DETROIT BECOME HUMAN,HORIZON ZERO DAWN _________________
Täna sai esimene päev E3-l ära oldud.. senimaani PlayStationi pressikas ja selle aftekas kõige lahedam olnud. E3 ise väga ok.. imetasin, et Ghost Reconile oli saba 2-3 inimest Samuti EA Play, mis asus nata eemal Convention Centerist oli pm tühi rahvast.. Battlefield 1 ja Fifa 17 sabad õhtuti või isegi päeviti olid kas 20inimest või 0... Fifat eriti keegi ei mänginud. Õhtuti polnud ka BF1 sabas kedagi ja sai rahus mängida aga ikkagi nii, et korralikult inimesi oli samas serveris.
Bethesda pressikonverents aga oli GHETTOS uskumatu... uskumatu feil.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.