praegune kellaaeg 18.06.2025 15:24:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
6nnetu
HV vaatleja
|
29.02.2008 17:29:27
Windows movie maker |
|
|
Vabandust järjekordse teema pärast, üldiselt üritan nüüd palju vähem teha, põhilised probleemid ära räägitud.
Igastahes kõige enam on mul jamad Windows Movie Maker'iga. Vana digikaga koguaeg tegin filme ja üldse kõik oli superkorras. See digikas oli muidu HP, filmifailid olid ka sobivad movie maker'i jaoks. Siis kui see katki läks, siis nt vanemate digikaga polnud need õiged failid, oma digikaga Samuti.
Siis muutsin kuidagi mingi programmiga AVI failideks vist, aga windows movie maker kiilub jälle kinni. Suhteliselt koguaeg. Videosid ei anna ABSOLUUTSELT korralikult teha, näiteks kui ma varem sain 2,3 tunniga video tehtud, siis nüüd kiilub arvuti kinni selle aja sees oma 50 korda. Üks kindel asi on mulle juba selline teade, mis suudab mu peale vaatamisega nii välja vihastada :
Põhimõtteliselt olen nüüd täiesti ära lõpetanud video tegemise, aga ka siis kui vahest harva teen (näiteks täna), siis kunagi ei saa ma valmis teha, just nende kiilumiste pärast ja programm ise ka on ikka väga aeglane.
Kas tõmban uue movie maker'i või selle convertimise (faili muutmise programmi)?
Mõlemal juhul peaksin hakkama jälle otsast peale õppima neid programme..
|
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
01.03.2008 10:18:02
|
|
|
tsitaat: |
Siis muutsin kuidagi mingi programmiga AVI failideks vist, aga windows movie maker kiilub jälle kinni. |
Ära converti siis oma videoid AVI failideks.
Movie Maker on tore küll aga ta on nii basic kui üks videotöötlus programm olla saab. Kui on tõsisem sügav huvi asja vastu, hangi endale näiteks Sony Vegas (Sony kodulehelt saad hankida endale näiteks trial versiooni et proovida).
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|