Mulle ka absoluutselt need Undergroundid ja muud tuunimis jurad ei meeldinud. Lootsin, et tuleb korralik NFS välja lõpuks, mis meenutab vanu häid Hot Pursuit aegu, kui välja lasti selline käkerdis, et südame ajab pahaks.
Mingi räige catch-up on peal, sõida ükskõik kui hästi, vastased on ikka sabas kinni. Või siis ise võid sõita alguses kohutavalt, kuid võta viimased paar kurvi ja sirget hästi ja võidad ikka sõidu ära. Siis veel need nitrod ja igasugused ulme "relvad". Tobe lihtsalt minu meelest. Juhitavusest ja füüsikast ei hakka rääkimagi. Saan aru, et tegemist on arcade racer'iga, kuid natuke oleks ikka võinud pingutada.
Põhimõtteliselt on mäng täpselt selline, kuid graafika on lihtsalt parem ja nimeks on NFS:
GOTY - Mass Effect 2 või Red Dead Redemption. (Loodan et ME2! Black Ops, WTF, kindlasti mitte! )
BEST PC, RPG ja DLC - Mass Effect 2(Lair of the Shadow Broker)
BEST SHOOTER ja MULTIPLAYER - Bad Company 2
BEST DRIVING GAME - Hot Pursuit
BEST PERFOMANCE BY A HUMAN FEMALE - Aassassins Creed Brotherhood(Kristen Bell as Lucy Stillman)
ME2 võiks GOTY ära tulla jah aga oleksin väga üllatunud kui tuleks.Esiteks tuli mäng kohe aasta alguses välja ja teiseks CoD-l on räige hype taga mis kõik ära pimestab
Mingi mainstream piix, League of Legends tõmbaks vabalt Multiplayer auhinna ära, kui asi oleks žürii käes.
Ega selle pärast, et mingi asi on mainstream, ei ole ta kohe piix.
Tonsor kirjutas:
Aga kui GOTY ME2 kätte ei lähe..
Ei tea... ise küll nii vaimustuses polnud sellest. Hea mäng oli, kuid minu meelest liiga dumbed down võrreldes ME1'ega. Liikusid jupp maad sellise konsooli 3rd person shooteri poole, ning kaugemale traditsioonilistest RPG elementidest. Kardan, et järgmises osas on veel vähem RPG elemente, kuna põhi turg on ju ikkagi konsooli mängurid, ning nemad ei taha mingeid keerukaid RPG skillide valikuid, varustuse korjamist/craftimist jne. Lihtsalt püss kätte ja mine tärista. Hea graafika ka veel juurde ja ongi kõik.
Ei tea... ise küll nii vaimustuses polnud sellest. Hea mäng oli, kuid minu meelest liiga dumbed down võrreldes ME1'ega. Liikusid jupp maad sellise konsooli 3rd person shooteri poole, ning kaugemale traditsioonilistest RPG elementidest. Kardan, et järgmises osas on veel vähem RPG elemente, kuna põhi turg on ju ikkagi konsooli mängurid, ning nemad ei taha mingeid keerukaid RPG skillide valikuid, varustuse korjamist/craftimist jne. Lihtsalt püss kätte ja mine tärista. Hea graafika ka veel juurde ja ongi kõik.
Küsimus oli pigem tasakaalus.Jumal tänatud, et sellest elumõttetust inventorist lahti saivad kus oli 1001 asja mida siis tund aega sorteerisid ja need erinesid 2% teineteisest
Küsimus oli pigem tasakaalus.Jumal tänatud, et sellest elumõttetust inventorist lahti saivad kus oli 1001 asja mida siis tund aega sorteerisid ja need erinesid 2% teineteisest
Ega ma ei tahagi väita, et ME1 inventory ja skill süsteem oli täiuslik, kaugel sellest. Kuid selle asemel, et neid elemente teha kasutaja sõbralikumaks, huvitavamaks ning võimalusterohkemaks, tehti nad hoopis jube lihtsaks ja pealiskaudseks.
Jah, story oli päris hea, gameplay oli tänu cover süsteemile ka mugavam, isegi graafiliselt nägi asi kena välja, kuid RPG'dele omane võimalus oma tegelast kujundada, huvitavaid class builde proovida, erinevat varustust crafitda, jne, oli väga piiratud.
RPG'dele omane võimalus oma tegelast kujundada, huvitavaid class builde proovida, erinevat varustust crafitda, jne, oli väga piiratud.
Tegelast sai ju vägagi põhjalikult kujundada(hea/halb;naine/mees+päris palju erinevaid armoreid jms tweake).Class builde oli ju kah piisavalt.Relvade customization oleks mingil määral ehk tõesti võinud olla ja mäng oli kohati liiga palju planeetide skännimise peale üles ehitatud.Viimane on minu silmis ka ainus negatiivne asi.
GOTY - Mass Effect 2 või Red Dead Redemption. (Loodan et ME2! Black Ops, WTF, kindlasti mitte! )
BEST PC, RPG ja DLC - Mass Effect 2(Lair of the Shadow Broker)
BEST SHOOTER ja MULTIPLAYER - Bad Company 2
BEST DRIVING GAME - Hot Pursuit
BEST PERFOMANCE BY A HUMAN FEMALE - Aassassins Creed Brotherhood(Kristen Bell as Lucy Stillman)
Ma olen sinuga täiesti ühel nõul.
Loodan ,et Black ops ei saa GOTY. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Tegelast sai ju vägagi põhjalikult kujundada(hea/halb;naine/mees+päris palju erinevaid armoreid jms tweake).Class builde oli ju kah piisavalt.Relvade customization oleks mingil määral ehk tõesti võinud olla ja mäng oli kohati liiga palju planeetide skännimise peale üles ehitatud.Viimane on minu silmis ka ainus negatiivne asi.
Sa teed nalja või? Põhjalikust oli asi küll väga kaugel. Vaata mõnda teist korralikku RPG'd, näiteks Oblivion'i, ning peaksid ise ka aru saama, et ME2 oli selle kõrval ikka kohutavalt pealiskaudne. Sisuliselt kõik elemendid, mis teevad ühest mängust RPG, esinesid ME2'es kõvasti lihtsustatud kujul või olid hoopis eemaldatud.
Kuid nagu ma eelnevalt mainisin, ma ei taha väita, et tegemist on halva mänguga. Mulle meeldis ta väga. Lihtsalt mina ei nimetaks teda RPG'ks, vaid pigem hea story'ga 3rd person shooter'iks.
Sa teed nalja või? Põhjalikust oli asi küll väga kaugel. Vaata mõnda teist korralikku RPG'd, näiteks Oblivion'i, ning peaksid ise ka aru saama, et ME2 oli selle kõrval ikka kohutavalt pealiskaudne. Sisuliselt kõik elemendid, mis teevad ühest mängust RPG, esinesid ME2'es kõvasti lihtsustatud kujul või olid hoopis eemaldatud.
Ei tee nalja.Olen ka Oblivioni lõpuni mänginud mitmeid kordi seega saan aru mida sa silmas pead.Paraku ka seal oli paljuski nii, et enamus asju inventoris olid mõttetud.Olid mõned haruldasemad mis tõesti olid paremad aga enamus oli lihtsalt loot.Wvb sellepärast ME2 polegi mõne meelest RPG, et loot praktiliselt puudub.Isiklikult mina customizationist puudust ei tundnud(DLC armoritel oleks võinud saada kiivri eemaldada aga see väike nitpick).
Best driving ei saa ju kohe kindlasti hot pursuit olla..mingi arcade käkerdis. Pigem ikka F1 2010. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Ei tee nalja.Olen ka Oblivioni lõpuni mänginud mitmeid kordi seega saan aru mida sa silmas pead.Paraku ka seal oli paljuski nii, et enamus asju inventoris olid mõttetud.Olid mõned haruldasemad mis tõesti olid paremad aga enamus oli lihtsalt loot.Wvb sellepärast ME2 polegi mõne meelest RPG, et loot praktiliselt puudub.Isiklikult mina customizationist puudust ei tundnud(DLC armoritel oleks võinud saada kiivri eemaldada aga see väike nitpick).
Ok, let's agree to disagree.
destiny12 kirjutas:
Best driving ei saa ju kohe kindlasti hot pursuit olla..mingi arcade käkerdis. Pigem ikka F1 2010.
Nagu ma eelnevalt ütlesin, F1 pole isegi nomineeritud.
Kuid seda VGA'd tahaks näha küll. Just avastasin, et NPH on õhtujuht.
Hmm, aga miks pole nomineeritud? HP küll on ajaviiteks sobiv, kuid tõsiselt võetav nominent see küll olla ei tohiks. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.