praegune kellaaeg 21.06.2025 18:14:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
12.05.2010 16:31:05
[X360/PS3] Alpha Protocol |
|
|
Alpha Protocol
tsitaat: |
After a failed mission, Agent Michael Thorton is cut off from all of his contacts and betrayed by his superiors. Now being hunted by the United States government, Michael uses the "Alpha Protocol", a protocol normally reserved for senior agents, and begins to operate undercover to reveal the conspiracy. |
Multiplayer: Ei
Uudised ja eelvaade: Gametrailers
Screenshotid: IGN
Videod: Gametrailers
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
annu333
HV kasutaja

|
31.05.2010 09:47:53
|
|
|
Nii mäng ära proovitud ja peab mainima, et olin suht skeptiline Sega sellise mängu suhtes. Kui hakkasin treeningut tegema sai kiirelt selgeks, et mingi mõttetu jutuvada aint ja arvasin, et terve mäng on selline. Lõpuks sai siis missioone ka tehtud ja minu üllatuseks on see päris kaasa haarav mäng. Ise saad valida, mis moodi missioone teed: kas siis tulistad ennast läbi või hiilid vaikselt läbi või näiteks võtad vaikselt kõik mehed maha (siin veel valiku võimalus kas tapad või teed lihtsalt vagaseks). Teatud missioonides on sinu otsustada kas killid mingi tähtsa tegelase maha või jätad ellu.
Relvi ja muud jama saad nagu ikka RPG-des paremaks muuta ostes igasugu lisa omadusi ja juppe nendele.
Ühesõnaga nagu mängu trailer'gi teada andis on enamus sinu otsustada kuidas, mismoodi teed, keda tapad kelle jätad ellu.
Hindeks 7. Graafika 7, Sisu 9, mängitavus 5 (selles seitsmes võib osati süüdi olla ka minu katkine joystick, mis tahab koguaeg edasi liikuda ja teeb nii osad missioonid väga raskeks)
Muidugi on mängul ka oma miinused ja neid jätkub, aga mängitav.
viimati muutis annu333 31.05.2010 09:50:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
JoonasJJ
Kreisi kasutaja

|
31.05.2010 09:50:04
|
|
|
annu333 kirjutas: |
Nii mäng ära proovitud ja peab mainima, et olin suht skeptiline Sega sellise mängu suhtes. Kui hakkasin treeningut tegema sai kiirelt selgeks, et mingi mõttetu jutuvada aint ja arvasin, et terve mäng on selline. Lõpuks sai siis missioone ka tehtud ja minu üllatuseks on see päris kaasa haarav mäng. Ise saad valida, mis moodi missioone teed: kas siis tulistad ennast läbi või hiilid vaikselt läbi või näiteks võtad vaikselt kõik mehed maha (siin veel valiku võimalus kas tapad või teed lihtsalt vagaseks). Teatud missioonides on sinu otsustada kas killid mingi tähtsa tegelase maha või jätad ellu.
Relvi ja muud jama saad nagu ikka RPG-des paremaks muuta ostes igasugu lisa omadusi ja juppe nendele.
Ühesõnaga nagu mängu trailer'gi teada andis on enamus sinu otsustada kuidas, mismoodi teed, keda tapad kelle jätad ellu.
Hindeks 7. Graafika 7, Sisu 9, mängitavus 5 (selles seitsmes võib osati süüdi olla ka minu katkine joystick, mis tahab koguaeg edasi liikuda ja teeb nii osad missioonid väga raskeks) |
Ma ei teadnudki, et tapmisel ja vagaseks tegemisel vahe sees on.
_________________ Vajate abi auto müümisel?
KES TA ON? / YT: JJ's Automotive |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
2 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
annu333
HV kasutaja

|
01.06.2010 16:29:02
|
|
|
Nu jah sõnastasin valesti. Lihtsalt maha võtta, ilma tapmiseta.
Vahepeal siin rohkem mängitud ja peab ütlema, et osati käituvad AI imelikult. Mõnikord oled nende silme all ja nad ei näe sind, teinekord jälle näevad peaaegu nurga taha . Vahest ronivad madina käigus trepist üles alla, siis jälle jooksevad tule all edasi tagasi. Aga noh seda mitte kogu aeg. Peaks ütlema, et mõte on mängul hea ja loodan, et sellest arendatakse välja parem variant tulevikus. Oma vigadega ja plussidega kokku on mäng ikkagi mängitav ja huvitav.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
10.10.2012 11:01:37
|
|
|
leidsin ka selle mängu ning vägagi võin soovitada. Tõsiselt hea rollimäng, kellele meeldib mass effect seeria siis kindlasti hindab ka seda
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|