Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Programm, mis pidevalt netis toimetaks... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.12.2010 18:02:51 Programm, mis pidevalt netis toimetaks... vasta tsitaadiga

Nimelt on mul mure Tele2 mobiilse internetiga. Nett kaob alatasa, kui mingisugust andmevahetust lühikese aja vältel ei toimu. Seoses selle probleemiga saatsin Tele2'e järgmise kirja:
Spoiler Spoiler Spoiler

Vastuseks sain sellise kirja:
Spoiler Spoiler Spoiler

Antud seaded probleemi lahendada ei suutnud. Online mäng tagataustal jooksmas toimib ühendus ikka nagu kulda, ilma selleta kaob aga mõne hetke möödudes, kui kõik netilehed laetud.
Alati ei saa/taha aga netis muretult käimiseks mängu käima panna. Sellega seoses oskab ehk keegi soovitada mingit programmi või moodust, et pidevalt toimuks mingi väike andmevahetus.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eldorado
HV veteran

sõnum 01.12.2010 18:56:48 Re: Programm, mis pidevalt netis toimetaks... vasta tsitaadiga

wazaabi kirjutas:
Nimelt on mul mure Tele2 mobiilse internetiga. Nett kaob alatasa, kui mingisugust andmevahetust lühikese aja vältel ei toimu. Seoses selle probleemiga saatsin Tele2'e järgmise kirja:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Antud seaded probleemi lahendada ei suutnud. Online mäng tagataustal jooksmas toimib ühendus ikka nagu kulda, ilma selleta kaob aga mõne hetke möödudes, kui kõik netilehed laetud.
Alati ei saa/taha aga netis muretult käimiseks mängu käima panna. Sellega seoses oskab ehk keegi soovitada mingit programmi või moodust, et pidevalt toimuks mingi väike andmevahetus.

unusta mängidest ära =) muretse endale FIXED-traadita lahendus wifi/wimax abil ja kasuta muretult.
mobiilne nett ongi mobiilne nett - sõna mobiilne kõik ütleb.
ütleme kui sul väga kiirelt vaja netti minna, või näteiks meilid saata või konto vaadata - kõlbab küll - kodukasutamiseks mitte. See on minu subjektiivne arvamus.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

sõnum 03.12.2010 01:23:13 Re: Programm, mis pidevalt netis toimetaks... vasta tsitaadiga

eldorado kirjutas:
wazaabi kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

unusta mängidest ära =) muretse endale FIXED-traadita lahendus wifi/wimax abil ja kasuta muretult.
ütleme kui sul väga kiirelt vaja netti minna, või näteiks meilid saata või konto vaadata - kõlbab küll - kodukasutamiseks mitte. See on minu subjektiivne arvamus.

Leviks siin mingisugune parem lahendus, siis ma kasutaks seda. Paar aastat olin Kõu klient, nüüd vahetasin mobiilse neti vastu ümber, kuna see kiirem ja odavam. Kas ka parem, eks seda näeb. Tuleb vaid kiiksudega ära harjuda.
Panin nüüd torrenti sikutama. Piirasin üles/alla kiiruse 1kb/s peale ja praegu tundub kõik stabiilselt töötavat. Ehk polegi muud vaja...
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.12.2010 01:32:50 vasta tsitaadiga

Kirju ei viitsinud lugeda, aga teoorias võiks aidata järgnev.
Start -> Run -> cmd -> ping neti.ee -t
icon_rolleyes.gif
wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

sõnum 03.12.2010 16:51:14 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Kirju ei viitsinud lugeda, aga teoorias võiks aidata järgnev.
Start -> Run -> cmd -> ping neti.ee -t
icon_rolleyes.gif

"-t" seal lõpus paneb ta lõputult pingima? Proovin järgi. Praegu on torrentiga nett püsima jäänud.

Nädalavahetusel oleks vaja läpakaga ka netti saada. Kas kuidagi kannatab seda netti jagada ka?
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.12.2010 22:11:57 vasta tsitaadiga

wazaabi kirjutas:
"-t" seal lõpus paneb ta lõputult pingima?
Täpselt nii. Lõpetamiseks vajuta Ctrl+C.
eldorado
HV veteran

sõnum 04.12.2010 14:54:26 Re: Programm, mis pidevalt netis toimetaks... vasta tsitaadiga

wazaabi kirjutas:
eldorado kirjutas:
wazaabi kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Leviks siin mingisugune parem lahendus, siis ma kasutaks seda. Paar aastat olin Kõu klient, nüüd vahetasin mobiilse neti vastu ümber, kuna see kiirem ja odavam. Kas ka parem, eks seda näeb. Tuleb vaid kiiksudega ära harjuda.
Panin nüüd torrenti sikutama. Piirasin üles/alla kiiruse 1kb/s peale ja praegu tundub kõik stabiilselt töötavat. Ehk polegi muud vaja...

vaata näiteks kernel.ee
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Programm, mis pidevalt netis toimetaks...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.