praegune kellaaeg 18.06.2025 01:00:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dnovog
HV vaatleja
|
26.11.2010 00:54:19
Samsung S8500 kirjade saatmise probleem. |
|
|
Tere! Mul on probleem mobiiliga S8500. Seadistasin telefonis oma meili konto, milleks on mul hot.ee. Interneti ühendus seadistatud operatori sõnumite abil. Konto kõik seadistused vastavalt Elisa kodulehel olevale juhisele. Saan ilusti kõik meile kätte, aga saatmisegs on jama. Üks kord saadab, teine saan vastuseks "Sending failed". Imelik on see et nt. täna kell 18 õnnestus meili saata, aadressat kohaselt vastas ja kui omakorda tahtsin temale vastust saata, ei saanud seda teha. Sellest ajast praeguni proovisin juba u 50 korda seda sama meili saata - "sending failed". Vahepeal ei ole midagi mutnud - 3G olemas, wi-fi ka, internet bauseris olemas, meile saab kätte ... aga saata ei saa mitte midagi. Kontrollisin veelkord kõik seadistused - kõik korras. Palun abi!
Lisaks, kuidas saan kodu aknast kustustada kasutamata (ehk ilma widget'ita) ekraanid? - mul on neid 5 tüki, kuid nendest ainult 3 on widget'id peal. Sellele vastust juhendis ei leia.
Ettetänades!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
26.11.2010 16:30:21
|
|
|
ekraanidega manipuleerimine on juhendis täpselt kirjas, alusta tel külili keeramisest näiteks jne
meilil on seadistuse teema ilmselt, elisat ma ei tea (küsi wanawolli-i käest) emt-is ka ei saanud nii tööle nagu nokial töötas, pidi mingi muu serveri kirjutama jne
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
26.11.2010 17:10:34
|
|
|
Vasakul üleval nurgas on nupuke Widget, vajutad sinna ja keerad telefoni külili, ekraanile ilmub töölaudade lisamise ja kustutamise võimalus. Keelumärgiga saad töölauad kustutada. Kui vajalikud toimingud tehtud keera telefon tagasi ja vajuta veel kord üleval vasakusse nurka.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|