Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Läpaka kõvaketas teeb kahtlast häält märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
real
HV kasutaja

sõnum 31.12.2010 03:11:06 Läpaka kõvaketas teeb kahtlast häält vasta tsitaadiga

Läpakas kuskil 4 kuud vana. Juba ostes tegi ketas minu aravates veidrat häält. Nimelt 30-60 sekundi tagant käib lühike ragin/sahin. Päris vaikne tegelikult, ega seda eriti tähele ei pane. Aga vaikuses on küll veidi tüütu.
Teiste sülearvutid küll sellist häält ei tee. Olen veel seda märganud, et excelis freezib 30-60 sekundi tagant kuni sekundiks, mis käib eriti pinda (mujal pole sellist seiskumist märganud) Muidu originaal win7 ja värki. HD utility ei näidanud ühtegi badi. Rohkem pole viitsinud uurida, peaks vist garantiisse ära viima?
Asus ul30vt
Ketas WD 500BEVT 5400rpm

//Olen seda freezimist nüüdseks interneti aknaid edasi-tagasi vahetades märganud. Peamiselt kasutan lauaarvutit, läpakat on väga vähe kasutatud ja pole kordagi lööki saanud vms. Ideid ? Mulle see ei meeldiks, kui viin läpaka garantiisseja kuu aega hiljem saan tagasi ja öeldakse "nii peabki olema." Aga vaevalt see nii peaks olema.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Läpaka kõvaketas teeb kahtlast häält
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.