praegune kellaaeg 22.06.2025 00:34:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
real
HV kasutaja
|
31.12.2010 03:11:06
Läpaka kõvaketas teeb kahtlast häält |
|
|
Läpakas kuskil 4 kuud vana. Juba ostes tegi ketas minu aravates veidrat häält. Nimelt 30-60 sekundi tagant käib lühike ragin/sahin. Päris vaikne tegelikult, ega seda eriti tähele ei pane. Aga vaikuses on küll veidi tüütu.
Teiste sülearvutid küll sellist häält ei tee. Olen veel seda märganud, et excelis freezib 30-60 sekundi tagant kuni sekundiks, mis käib eriti pinda (mujal pole sellist seiskumist märganud) Muidu originaal win7 ja värki. HD utility ei näidanud ühtegi badi. Rohkem pole viitsinud uurida, peaks vist garantiisse ära viima?
Asus ul30vt
Ketas WD 500BEVT 5400rpm
//Olen seda freezimist nüüdseks interneti aknaid edasi-tagasi vahetades märganud. Peamiselt kasutan lauaarvutit, läpakat on väga vähe kasutatud ja pole kordagi lööki saanud vms. Ideid ? Mulle see ei meeldiks, kui viin läpaka garantiisseja kuu aega hiljem saan tagasi ja öeldakse "nii peabki olema." Aga vaevalt see nii peaks olema.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|