Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maku.A
HV kasutaja

|
04.12.2010 20:59:20
nVidia GeForce 8800 GT termopadjad ? |
|
|
Tervist!
Sai siis ükskord videokaart lahti võetud ,et puhastada ning termopasta uus panna,aga lahti võetuna selgus,et seal asetsevad hoopis termopadjad. Probleem seisneb nüüd selles,et plaan oleks kaart uuesti tööle rakendada aga ei jaga mina nendest termopattjadest suurt midagi ega pole õrna aimu ka kust neid saada ja kuidas ja mille järgi valida
Veelkord siis,et videokaardiks nVidia GeForce 8800 GT
Spoiler 
Igasugune nõu ja abi on teretulnud!
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.12.2010 21:50:34
|
|
|
Need termopadjad on ilmselt mälukividel. Radiaatorite all?
http://www.oomipood.ee/?a_k=TERMOP&t=k_ak&i=TERMOP
Termoteip (-padi) on vajalik siis kui see peab radiaatorit paigal hoidma. Protsessori ja radiaatori vahel käib ikka pasta.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.12.2010 21:51:39
|
|
|
A.S.: Oomipoes pole mitte termopadjad müügis, vaid on need on liimiga termokiled (termoteibid).
Need on siis mõeldud radiaatori kinnikleepimiseks kiibi külge. Kuigi - need teibid, mida ise kunagi ostsin, midagi küll kinni suutnud hoida.
------------------------------
Üks alternetiiv-lahendus on õige paksusega vasklehest lõigatud "vaskpadjad". Ja mis on siis korraliku, tugeva termoteibiga kinni liimitud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
06.12.2010 02:42:23
|
|
|
Sellele alternatiivile mõtlesin isegi algul kuid ega seda vasetükikestki lihtne saada pole.. aaga vist oleks võtta 1mm paksust termopatja,kuid katsetades oli see olnud kergelt puudulik seal vahel,ehk jäi liiga õhukeseks Kas oleks väga riskantne proovida panna teine kiht 1mm padja jupp veel peale?
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
06.12.2010 04:09:10
|
|
|
Ei ole sugugi riskantne. Mul endal sama jahutusega 8800gt, usun, et jahutab ära küll.
Parim variant oleks muidugi sinna mingi S1 või S2 jahutus paigaldada (misiganes numbritega need olid).
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
06.12.2010 17:28:53
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Ei ole sugugi riskantne. Mul endal sama jahutusega 8800gt, usun, et jahutab ära küll.
Parim variant oleks muidugi sinna mingi S1 või S2 jahutus paigaldada (misiganes numbritega need olid). |
Äkki viitsid mõnda linki juhtnööriks visata?
Edit: Leidsin lahenduse, 2tk ära tellida ning sobib nii mu Ati 5770-le kui ka Geforce 8800-le peale : http://www.modikomp.ee/jahutused/MK-13/#MK-13 Ehk peaks lõpuks saama lahti sellest vastikust kaardijahutusest tuleneva sahinaga,mis eriti intensiivne just Ati kaartidel on
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|