Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maku.A
HV kasutaja

|
07.11.2010 22:29:19
Abi vaja! Huvitav ja kasulik asjandus win7 töölauale? (>vastus> Application launcher "Fences") |
|
|
Tervist!
Sobrasin mõni hetk tagasi Youtubes ja jäi ühes videos silma niuke asjandus ühe arvuti töölaual:
Spoiler 
Üsna kasulik asjandus tundub minu jaoks aga probleem seisneb selles,et pole õrna aimu mis selle nimi võiks olla Ehk keegi teab öelda miskit selle kohta kuna mul endal pole ühtegi juhtlõnga selle otsimiseks,väga palju erinevaid variante Googlis proovind aga tulemusteta.
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
07.11.2010 22:54:56
|
|
|
Ma tänan sind! Vähemalt on mingisugune juhtlõng nüüd olemas Aga küll kahjuks ei leidnud veel just seda konkreetset mis pildil...tundub teiste seas ainuke soliidne ja ei näe välja mingi uhkeks aetud tilulilu.
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
07.11.2010 22:56:48
|
|
|
Tahaks ka sellist Kui leiad siis anna teada
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
07.11.2010 23:03:17
|
|
|
Kindlasti Choose Wisely nimeline on samasugune kuid kahjuks leidnud ainult OS X-le
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.11.2010 23:10:56
|
|
|
Näeb välja nagu Fences, tõenäoliselt ongi.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
07.11.2010 23:19:22
|
|
|
Jään tänu võlgu! Ongi Fences:)
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
07.11.2010 23:19:53
|
|
|
Juba lasen peale
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
08.11.2010 10:18:59
|
|
|
viskasin ta masinast välja,ei olnud tal küljes ikkagi seda vigurit millepärast ma teda kõige enam tahtsin.Lootsin,et tal on pop in pop out võimalus aga lugesin kommentaare mujalt ja tõesti,paljud ei ole rahul,et seda võimalust tal küljes ei ole...kuigi hea asi on see,et saad double clickiga desktopi puhtaks kuid ei oska seda võimalust veel kuksil rakendada.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.11.2010 12:55:27
|
|
|
Maku.A kirjutas: |
viskasin ta masinast välja,ei olnud tal küljes ikkagi seda vigurit millepärast ma teda kõige enam tahtsin.Lootsin,et tal on pop in pop out võimalus aga lugesin kommentaare mujalt ja tõesti,paljud ei ole rahul,et seda võimalust tal küljes ei ole...kuigi hea asi on see,et saad double clickiga desktopi puhtaks kuid ei oska seda võimalust veel kuksil rakendada.  |
Paremklikk-View-Show Desktop Icons linnuke eest=Desktop puhas
Ise kasutan Jumpliste.Jumplistide eelis on see, et 101 akent võib lahti olla aga ma saan ikka vajaliku asja kergelt käima tõmmata .Desktopi ikooni puhul pean mitu lisaklõpsu tegema, et aknad minimeerida.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
08.11.2010 17:30:07
|
|
|
tsitaat: |
Paremklikk-View-Show Desktop Icons linnuke eest=Desktop puhas |
Sellest ma juba mainisin ju,et topelt klõpsust desktopil piisab,et kõik ikoonid kaovad,aga ma ei näe sellel otsatarvet Mina lootsin,et tal on ikkagi pop in pop out lahendus peal,vajutan kasi peale ja kast sulgub aga kasti nimi njääb desktopile ainult,vajutan uuesti peale ning kerib ennast lahti koos seal sees olevate appidega
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |