Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Vaja nõu sony vegas 7.0-ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sant
HV veteran

sõnum 05.11.2010 18:44:59 Vaja nõu sony vegas 7.0-ga vasta tsitaadiga

Ma tahtsin renderida Sony Vegas 7.0'iga ühte pooleteist minutilist videot mis oli erinevatest video klippidest kokku pandud. Samal ajal kui ma sain samasugustest klippidest kokku pandud 2 ja poole minutilise video ja ära renderida, ilmnes pooleteist minutilisel videol tõrge. Programm ütles, et mu arvutil pole piisavalt mälu. Millist mälu mul pole piisavalt, seda programm ei maininud. Lisaks sellele pani programm ennast pidevalt seoses selle pooleteist minutilise videoga kinni. Lõpuks sain siis selle pooleteist minutilise video renderitud, kuid seda teiste klippide eemaldamise ja video kolmeks jagamise arvelt. Ega keegi ei oska öelda mille pärast ma pidin selle kolmeks jagama ja video klippe eemaldama, et seda renderida saaks samal ajal kui teisi pikemaidki videosi olen edukalt renderinud? Ei oska täpsemalt küsida kahjuks icon_neutral.gif
Arvuti PII quad 3,9ghz, 4gbt ram, raptor raid 300gbt, win xp pro64 bit, ati hd 4870 1gbt cf.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Vaja nõu sony vegas 7.0-ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.