praegune kellaaeg 20.06.2025 10:21:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SilverR
HV vaatleja
|
08.11.2010 16:07:23
Mõneks hetkeks laenuks T61 aku |
|
|
Tere!
Selline mure, et mu sülearvutil hakkas aku ikoon oranžilt vilkuma ning arvuti töötab ainult vooluvõrgust. Googeldasin ning sain teada, et suure tõenäosusega on vaja aku ära vahetada. Murphy seaduste kohaselt sai arvutil garantii kah kaks päeva tagasi läbi.
Siinkohal ka selline küsimus, et kas keegi hea inimene oleks nõus mulle proovimiseks oma akut laenama, et kas ikka on viga akus, ei tahaks nii suurt väljaminekut ilmaasjata teha. Vaja oleks lihtsalt korraks aku külge panna ja vaadata, kas pilt ette tuleb. Tegu on Lenovo T61 ning 14,1" ekraaniga.
Minuga saab kontakti siin samas PS'ga, maili või MSNi teel silverreinart[at]hotmail.com või telefonil 5558-3990.
Ette tänades,
Silver
EDIT: Kõige tähtsam asi jäi märkimata- hea oleks kui Tallinna piires. Iseenesest mõistetavalt tulen ise kohale.
Ning samuti peaks sobima T400 aku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.11.2010 16:33:56
|
|
|
Kui Power Manager ütleb, et aku on pekkis, siis seda ta ka nähtavasti on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilverR
HV vaatleja
|
08.11.2010 16:42:31
|
|
|
Power Manageri installitud ei ole, aga Lenovo Thingvantage Toolbox näitab aku staatuseks "Good". Proovin Power Manageri installida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
SilverR
HV vaatleja
|
08.11.2010 20:36:52
|
|
|
No nii. Varem oli Lenovo Thingvantage Toolbox'is aku juures kiri "Battery condition: Good", siis nüüdseks on see asendunud kirjaga "Poor". Ning sama kirja näitab ka Lenovo Power Manager.
Minu poolest on teema end ammendunud, homme lähen ostan uue aku ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|