praegune kellaaeg 19.06.2025 00:43:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
krizto666
HV vaatleja

|
02.11.2010 20:11:18
Probleem mängimisel. |
|
|
Tervitus HV rahvas. Mingi kala on arvutis sees ! Jama siis selline , et kui mängin nt. mingit rallimängu ja keeran kuhugi poole siis jäävad nupud nö. peale mingiks 2 sekundiks. Samamoodi on sõjamängudes, et kui liigun nt. kuhugi poole või lasen siis jäävad nupud nö. peale 2sek.
Mulle on soovitatud panna PRIORITY low ja mäng ka ühe tuuma peale jooksma , kuid need ei aita selle probla vastu. Kui kellelgi on näpunäiteid või küsimusi selle kohta siis palun aitake ! Ma tõesti ei viitsi hakata format C tegema jälle
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.11.2010 15:05:41
|
|
|
Mis on arvuti andmed ja mängitavad mängud, mis sedasi käituvad?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
krizto666
HV vaatleja

|
03.11.2010 16:48:07
|
|
|
Nii siis pilt andmetest : http://www.upload.ee/image/901628/aaaaa.JPG
Mängud mida mängin või olen mänginud: Counter-Strike, Need for Speed, Dirt 2, Neti mängud, Guitar hero, ... Rohkem väga mänginud ei ole , aga nendes kõigis see jama :/ lihtsalt mäng kõik liigub hästi , aga klaviatuur ja hiir ei tööta momendiks ja jäävad peale.
Kui midagi veel siis küsi
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|