Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Keztutis
HV kasutaja
|
27.10.2010 19:07:54
MySQL importimine |
|
|
üritan siis ühest serverist andmebaasi eksportida teise serverisse, kui importimisel lööb sellise errori:
CREATEDATABASE`jom`DEFAULTCHARACTERSETutf8COLLATEutf8_general_ci;
MySQL ütles: Dokumentatsioon
#1044 - Access denied for user 'd27987sa38787'@'217.146.65.68' to database 'jom'
kusjuures sellele kasutajale on antud kõik õigused, mis ma kasutajat tehes valida sain
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
27.10.2010 22:55:51
|
|
|
Kasutajanimi jääb kangesti Zone hostingu moodi välja. Zone hostingus saab andmebaase tekitada ainult läbi domeeni haldusliidese - sealtsamast, kust ka kasutajaid teed. Otse phpmyadmin vms. SQL vahendi kaudu baaside loomist/kustutamist pole kasutajatele võimaldatud.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
27.10.2010 23:01:29
|
|
|
no neid andmebaase ma oskan seal teha, aga kas ma saan oma vana andmebaasi kah sinna lisada?..
milleks see krdi import nupp seal phpmyadminis on kui seda kasutada ei saa?
oleks mingi moodus kuidas ma oma andmed sinna siiski saaksin?
olen tõsises hädas, palun abi
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
27.10.2010 23:27:30
|
|
|
asenda siis andmebaasi nimi õigega, ehk siis jom asemele pane näiteks d20446sd17835 või mis iganes nimega andmebaasi sa oled sinna teinud
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
27.10.2010 23:34:57
|
|
|
Andmebaasi loomine impordist maha.
Ekspordid ja impordid ainult tabelid ühest baasist teise.
lisaks konfid siis baasi kasutava süsteemi teise nimega baasi kasutama.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
28.10.2010 07:46:14
|
|
|
QWhite siis tyleb erooro et see andmebaas on juba olemas
ja sosssepp ma ei saanud su jutust eriti midagi aru, ehk mõni täpsem õpetus?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
28.10.2010 07:57:16
|
|
|
Et kustuta siis see rida ära, mis andmebaasi loob:
CREATEDATABASE`jom`DEFAULTCHARACTERSETutf8COLLATEutf8_general_ci;
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
28.10.2010 09:00:11
|
|
|
Admebaasi ekspordid millega? PhpMyAdmin?
Seal peaks umbes nii käima, et valid andmebaasi vasakult ning saad tabelite nimekirja. siis ülalt eksport valid. Avanevalt lehelt nimekirjas saad valida tabelid, mida eksportida, valid kõik. Uude baasi importimist sa vist juba oskad.
Sa püüad praegu eksportida andmebaasi. Kuna Zones on sul andmebaas juba olemas ja lisada/importida saad ainult tabelid sinna sisse, siis võta vanast baasist kõik tabelid ja tõsta uude lihtsalt. Lisaks tasub tähele panna, et süsteem, mis seda baasi kasutab (Joomla?) ka ümberseadistatud saab uue andmebaasi serveri nime, baasi nime, kasutajanime ja parooliga.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
28.10.2010 18:04:29
|
|
|
Tuhat tänu teile, see asi sai nüüd korda
aga, nüüd üks joomla alane küsimus kah. Sain siis oma tabelid laetud ja lähen kodulehele ja tuleb error:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 426 |
otsisin ja leidsin siis et sellise errori puhul tuleb configuration.php salvestada kodeeringusse ANSI
okei salvestasin ANSI ja proovisin, kuid nüüd on kodulehe pilt täiesti valge ja ühtegi errorit ega kodulehte ei kuva
äkki ma pean kuskil configus mõnda aadressi muutma, kuna ma kolisin ju uuele domeenile?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
28.10.2010 21:02:42
|
|
|
w2zzaaa kirjutas: |
Tuhat tänu teile, see asi sai nüüd korda
aga, nüüd üks joomla alane küsimus kah. Sain siis oma tabelid laetud ja lähen kodulehele ja tuleb error:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 426 |
otsisin ja leidsin siis et sellise errori puhul tuleb configuration.php salvestada kodeeringusse ANSI
okei salvestasin ANSI ja proovisin, kuid nüüd on kodulehe pilt täiesti valge ja ühtegi errorit ega kodulehte ei kuva
äkki ma pean kuskil configus mõnda aadressi muutma, kuna ma kolisin ju uuele domeenile? |
Kas configis andmebaasi andmed muutsid ära nagu mitmes varasemas postituses ka soovitati?
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
05.11.2010 16:23:56
|
|
|
jap muutsin..muidu tuleks mingi mysql error mida peast ei mäleta
EDIT: ja siis ma olen mingeid tühikuid kustutanud ja veel mõnda värki..miski ei aita:S
EDIT2: sry pole aega olnud vahepeal, aga siin on mu cfg fail
http://www.upload.ee/files/903760/configuration.php.html
mysqliga on muidu täiesti korralikult ühendatud, mitu korda olen kontrollinud ja leht näeb välja selline
EDIT3: Asi laheneski
vaatasin kõik oma andmebaasid üle, kuid ei leidnud viga..siis tekkis mõte et asi on vb mõnes pluginas või moodulis, vahetasin templatet ja tuligi ühe plugina error, lülitasin siis plugina välja ja kohe hakkas kõik funkama..
teistele teadmiseks siis see plugin on see: http://www.greycube.com/site/download.php?list.10
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|