Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  MySQL importimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Keztutis
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 19:07:54 MySQL importimine vasta tsitaadiga

üritan siis ühest serverist andmebaasi eksportida teise serverisse, kui importimisel lööb sellise errori:
CREATEDATABASE`jom`DEFAULTCHARACTERSETutf8COLLATEutf8_general_ci;

MySQL ütles: Dokumentatsioon
#1044 - Access denied for user 'd27987sa38787'@'217.146.65.68' to database 'jom'

kusjuures sellele kasutajale on antud kõik õigused, mis ma kasutajat tehes valida sain
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 27.10.2010 22:55:51 vasta tsitaadiga

Kasutajanimi jääb kangesti Zone hostingu moodi välja. Zone hostingus saab andmebaase tekitada ainult läbi domeeni haldusliidese - sealtsamast, kust ka kasutajaid teed. Otse phpmyadmin vms. SQL vahendi kaudu baaside loomist/kustutamist pole kasutajatele võimaldatud.
tagasi üles
Keztutis
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 23:01:29 vasta tsitaadiga

no neid andmebaase ma oskan seal teha, aga kas ma saan oma vana andmebaasi kah sinna lisada?..
milleks see krdi import nupp seal phpmyadminis on kui seda kasutada ei saa?
oleks mingi moodus kuidas ma oma andmed sinna siiski saaksin?
olen tõsises hädas, palun abi icon_sad.gif
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 27.10.2010 23:27:30 vasta tsitaadiga

asenda siis andmebaasi nimi õigega, ehk siis jom asemele pane näiteks d20446sd17835 või mis iganes nimega andmebaasi sa oled sinna teinud
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 27.10.2010 23:34:57 vasta tsitaadiga

Andmebaasi loomine impordist maha.
Ekspordid ja impordid ainult tabelid ühest baasist teise.
lisaks konfid siis baasi kasutava süsteemi teise nimega baasi kasutama.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
Keztutis
HV kasutaja

sõnum 28.10.2010 07:46:14 vasta tsitaadiga

QWhite siis tyleb erooro et see andmebaas on juba olemas
ja sosssepp ma ei saanud su jutust eriti midagi aru, ehk mõni täpsem õpetus?
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 28.10.2010 07:57:16 vasta tsitaadiga

Et kustuta siis see rida ära, mis andmebaasi loob:
CREATEDATABASE`jom`DEFAULTCHARACTERSETutf8COLLATEutf8_general_ci;
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 28.10.2010 09:00:11 vasta tsitaadiga

Admebaasi ekspordid millega? PhpMyAdmin?
Seal peaks umbes nii käima, et valid andmebaasi vasakult ning saad tabelite nimekirja. siis ülalt eksport valid. Avanevalt lehelt nimekirjas saad valida tabelid, mida eksportida, valid kõik. Uude baasi importimist sa vist juba oskad.

Sa püüad praegu eksportida andmebaasi. Kuna Zones on sul andmebaas juba olemas ja lisada/importida saad ainult tabelid sinna sisse, siis võta vanast baasist kõik tabelid ja tõsta uude lihtsalt. Lisaks tasub tähele panna, et süsteem, mis seda baasi kasutab (Joomla?) ka ümberseadistatud saab uue andmebaasi serveri nime, baasi nime, kasutajanime ja parooliga.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
Keztutis
HV kasutaja

sõnum 28.10.2010 18:04:29 vasta tsitaadiga

Tuhat tänu teile, see asi sai nüüd korda
aga, nüüd üks joomla alane küsimus kah. Sain siis oma tabelid laetud ja lähen kodulehele ja tuleb error:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 426

otsisin ja leidsin siis et sellise errori puhul tuleb configuration.php salvestada kodeeringusse ANSI
okei salvestasin ANSI ja proovisin, kuid nüüd on kodulehe pilt täiesti valge ja ühtegi errorit ega kodulehte ei kuva icon_sad.gif
äkki ma pean kuskil configus mõnda aadressi muutma, kuna ma kolisin ju uuele domeenile?
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 28.10.2010 21:02:42 vasta tsitaadiga

w2zzaaa kirjutas:
Tuhat tänu teile, see asi sai nüüd korda
aga, nüüd üks joomla alane küsimus kah. Sain siis oma tabelid laetud ja lähen kodulehele ja tuleb error:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/configuration.php:1) in /data02/virt28297/domeenid/www.xxxxxx.eu/htdocs/kodu/libraries/joomla/session/session.php on line 426

otsisin ja leidsin siis et sellise errori puhul tuleb configuration.php salvestada kodeeringusse ANSI
okei salvestasin ANSI ja proovisin, kuid nüüd on kodulehe pilt täiesti valge ja ühtegi errorit ega kodulehte ei kuva icon_sad.gif
äkki ma pean kuskil configus mõnda aadressi muutma, kuna ma kolisin ju uuele domeenile?
Kas configis andmebaasi andmed muutsid ära nagu mitmes varasemas postituses ka soovitati?
tagasi üles
Keztutis
HV kasutaja

sõnum 05.11.2010 16:23:56 vasta tsitaadiga

jap muutsin..muidu tuleks mingi mysql error mida peast ei mäleta

EDIT: ja siis ma olen mingeid tühikuid kustutanud ja veel mõnda värki..miski ei aita:S
EDIT2: sry pole aega olnud vahepeal, aga siin on mu cfg fail
http://www.upload.ee/files/903760/configuration.php.html
mysqliga on muidu täiesti korralikult ühendatud, mitu korda olen kontrollinud ja leht näeb välja selline

EDIT3: Asi laheneski
vaatasin kõik oma andmebaasid üle, kuid ei leidnud viga..siis tekkis mõte et asi on vb mõnes pluginas või moodulis, vahetasin templatet ja tuligi ühe plugina error, lülitasin siis plugina välja ja kohe hakkas kõik funkama..
teistele teadmiseks siis see plugin on see: http://www.greycube.com/site/download.php?list.10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  MySQL importimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.