praegune kellaaeg 21.06.2025 18:21:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sant
HV veteran

|
05.11.2010 18:44:59
Vaja nõu sony vegas 7.0-ga |
|
|
Ma tahtsin renderida Sony Vegas 7.0'iga ühte pooleteist minutilist videot mis oli erinevatest video klippidest kokku pandud. Samal ajal kui ma sain samasugustest klippidest kokku pandud 2 ja poole minutilise video ja ära renderida, ilmnes pooleteist minutilisel videol tõrge. Programm ütles, et mu arvutil pole piisavalt mälu. Millist mälu mul pole piisavalt, seda programm ei maininud. Lisaks sellele pani programm ennast pidevalt seoses selle pooleteist minutilise videoga kinni. Lõpuks sain siis selle pooleteist minutilise video renderitud, kuid seda teiste klippide eemaldamise ja video kolmeks jagamise arvelt. Ega keegi ei oska öelda mille pärast ma pidin selle kolmeks jagama ja video klippe eemaldama, et seda renderida saaks samal ajal kui teisi pikemaidki videosi olen edukalt renderinud? Ei oska täpsemalt küsida kahjuks
Arvuti PII quad 3,9ghz, 4gbt ram, raptor raid 300gbt, win xp pro64 bit, ati hd 4870 1gbt cf.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|