praegune kellaaeg 26.06.2025 21:48:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MeaDz
HV kasutaja
|
25.10.2010 13:59:48
Win7 to win xp |
|
|
Ei osanud paremasse kohta seda teemat teha nii, et tegin siia. Probleem on päris tõsine mis mul on(vähemalt minu jaoks). Kunagi kui arvuti soetasin sai peale installitud win xp 32bit. Kuna aeg läks edasi ja tahtsin ka win 7 64bit ultimate proovida sai see peale installitud(installitud sai see programmiga, arvuti sees panin programmi jooksma). Sai tehtud ka kiire format, kuid kuna installisin ta ''programmina'' jättis ka ka kõik failid alles . Probleemi tuum on nüüd selline, kuna ma installisin ta ''programmina'' siis enam ei saa ma seda win 7 maha lasta. Ei lase format teha, ei lase uusi windowse peale panna jms. Küsimus: Kuidas ma saan nüüd win xp uuesti peale? Oleks tõsine soov see maha lasta. BIOSes on mul 3 tabi. Üks kellaaeg, üks exit ja teine oli mingi muu, kus miite midagi muuta ei saanud.
Ootan väga abi
Vajadusel küsige informatsiooni juurde. Ise ei osanud midagi nagu lisada.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
25.10.2010 14:27:36
|
|
|
xp plaadiga pead ikka üles buutima, mitte proovima seda windows'is olles käivitada. Ja loomulikult ei saa windows'is formatit teha, kuna kasutad ju süsteemi samal ajal. Nii et arvuti stardi ajal pressi vastavaid nuppe (esc, F2 või F12 vms, mis nad sinu masinal on, need erinevatel arvutitel erinevad) ja buudi cd pealt.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
25.10.2010 23:01:34
|
|
|
Aitähh Kahju, et ise nii loll olin ja sellepeale ei tulnud Aga õpime ju vigadest :p
EDIT: Nüüdseks win xp peal ja ka kõik draiverid töötavad nii nagu peavad.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|