praegune kellaaeg 21.06.2025 01:18:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kakuke
HV veteran
|
18.10.2010 06:21:24
Vista kasutajaõiguste probleem ja javascripti konfliktid |
|
|
Viimase paari nädala jooksul on hakanud mu läpakas näitama oma iseloomu ning üritab vaikselt mässama hakata. Kuna ma ei viitsi oma isikliku Skynetiga võidelda ja ise ei suutnud interneti ning oma kodukootud teadmistega muresi lahendada pean pöörduma targemate peade poole.
Anomaaliaid on mitmeid ja üritan nad järjest kirja panna. Ma ei oska öelda, kas nad on omavahel seotud, aga tundub kahtlane, et kõik korraga kotti jookseb.
Alustuseks siis mu läpakas:
Dell XPS M1530
Windows vista Business, minu teada kõikide uuendustega, vähemalt windows update all on mul vist 2 tillukest järgi ja need on vähetähtsad.
Esimene mure on mul siis minu arusaamist mööda kasutajaõigustega. Arvutis on ainult minu admin kasutaja ja kõik. Tegelesin parajasti oma plaadikollektsiooni digitaalseks muutmisega Audiograbberi abiga. Pärast umbes kümnendat plaati ei ilmunud mul ette plaadil asetsevad lood. Kui lähen My Computeri alla, siis näitab, et dvd drive'i all on sees audio plaat. Kui peale klikkida, saan errori punase stop märgiga, mis ütleb: "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." Parema klikiga explore vajutades näen ma siiski foldri sisu, milleks on mingid 44b suurused audio track failid.
Proovisin ise leida abi ning microsoft pakkus välja mingit FixIt lahendust, mis kahjuks ei teinud midagi. Kustutasin ka regediti alt ära filtrid dvd drive'le, kuid ka see ei aidanud mind. Muud eriti tarka internetist ei leidnud. Drive ise töötab kindlalt. Sama errori sain ka dvd filmi sisestades jne. Kui ma lähen safe mode'i, siis saan kasutada drive rahulikult ning ka audiograbber töötab küsimusteta.
Seega on midagi juhtunud mu windowsis, millest ma teadlik ei ole.
edit: Winamp ka ei suuda audio CD mängida. Ma küll ei kasutanud seda tihti ja ei tea, kas ta enne suutis. Versioon 5. kopikatega juuli 2010.
Teiseks anomaaliaks hetkel on mu võimetus kasutada hotmaili millegi muuga peale IE. Kasutasin igapäevaselt Firefoxi, kuni tundus, et ta hakkab vaikselt kalama. Pärast seda, kui hotmailis javascript lihtsalt lakkas töötamast e ükski link ei tööta, otsisin lahendust. Panin peale Chrome, kuid tulemus on sama. Võtsin maha nii Firefoxi, Chrome kui ka Javascripti ja installisin nad uuesti - ikka mitte midagi. Sama mure on mul ka ühe lehega, mis on Tsinghua ülikooli oma, kuid see on juba nende siseveebis. Seega seda ei saa keegi minu eest kontrollida, aga mulle on ülimalt tähtis saada see tööle lähipäevil.
edit: Ahjaa. IE'ga HVF on täitsa normaalne, aga kui Chrome'ga üritan tulla, siis viskab ette, et Google avastas Lebistes.com'i malware ja soovitab tagasi pöörduda. Võibolla on mingi pahalane ikkagi sees?
Hetkel ma ei suuda meenutada, et ma oleks midagi uut installinud oma arvutisse. Mu NOD32 leping lõppes 2 päeva tagasi ning see on ainuke programm, mis viriseb. Ma ei suuda uskuda, et NOD32 on niivõrd siga, et kui ma teda ei viitsi uuendada see nädal ja jätan ta ikkagi arvutisse tööle, lööks ta mulle noa selga.
Ma ei tahaks installida ka Vistat uuesti, sest asun hetkel USAs ja ma ei viitsi siin mööda ühikat otsida kedagi, kellel oleks mulle anda täpselt sama plaati. Ma ise tihti usun, et lihtsam on uuesti peale visata, kui vana saasta parandada, aga seekord sooviks tööle saada.
Kui on küsimusi ja asju, siis vastan nii kiiresti kui saan.
vaikselt editin, kui midagi ise targemaks saan.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.10.2010 07:49:09
|
|
|
Arvata on, et litsentsita NOD kalabki, siin foorumis sirvides on selliseid kurtmisi ette tulnud ja ravi on saadud kas litsentsi pikendamisega või mahainstallimisega.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
18.10.2010 09:08:12
|
|
|
Kui asjad lihtsalt laheneksid, siis poleks foorumeid inimestel vajagi.
Lasin NOD32 maha ja tegin restardi. Chrome ei suuda hotmailiga ikka veel tööd teha ning My Computeris muusikaplaati ei ava. Veel lühidamalt kokku võttes, muhvigi ei muutunud.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|