Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
margus1000
Lõuapoolik

|
24.06.2003 17:12:18
Netpalnow!!!!! |
|
|
Oskasin selle sita oma arvutisse kuidagi tirida. Kust ja millega ei tea siiani aga polegi nagu tähtis. Paha on see et sellest ei saa täielikult lahti. Mitmel pool pakutakse uninstallerit aga see ei tee masinat täielikult puhtaks. Pop-upid ajavad lihtsalt hulluks ja on seotud sellesama sitaga. Kõige hullem et see pask paneb omapead IE tööle ja päris tihti. Tavalised pop-up killerid ei aita sest see pask muutis midagi windows/system32 kataloogis ning ka ad-aware on selle vast võimetu. Olen sellist nuttu üle neti juba küllalt lugenud ning hunniku segaseid soovitusi, mis siiani minu puhul aidanud pole. Proovisin ka kõiksugu asju alates proxymitronist kuni spywareblasterini - pop-upidest ei saa keegi jagu. On kellelgi kogemusi või oskab keegi aidata?Hea kui juhendid oleks nii eesti kui ingliskeelsed, saaks need teistesse foorumitesse üles panna sest siukseid õnnetuid nagu mina on hunnikus.
Muide ma ei pea ennast halvaks inimeseks, aga antud juhul on tegemist siiani kõige räigema privaatsuse rikkumisega millega olen kokku puutunud. Ma ei usu et oleksin ainus. Netpalnow levitajaks(loojaks-nakatajaks) on Mindset Interactive http://www.mindsetinteractive.com/ ning kasutab veel redirectiks lehte www.netpalnow.com . Teretulnud oleks kõik õpetused-juhendid mis aitaks neil elu raskemaks teha, kuidas näiteks nende saite lõhkuda, spammida, server pange lasta, mida iganes et vastata neile sama mõõduga. Hea oleks kui juhised oleks nii eesti kui inglisekeelsed. Mul on juba nii mõneski foorumis tuttavaid kes samuti hammast ihuvad ning kuipalju on neid kes sama probleemi käes vaevlevad aga foorumeid vaid loevad.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
24.06.2003 17:17:58
|
|
|
Hm....niih, oletatavasti loll üritus aga sa oled kontrollind mis proged sul üles jooxevad (nii registrist, stardist ja taske). Siis popuppidega suutis mul nt vägagi hästi hakkama saada meaya popup add filter. Aga üldjuhul ma opera peale üle kolinud, seal korralik popup add filter peal. Siis kuskil keegi pani mingi spysweeperi nimelise proge kah nähtavale, seda oled proovind?.....sa isegi tglt võid leida selle proge omal task managerist.......hetkel rohkem aju ei mõika......formatti soovitama veel ei hakka....
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
24.06.2003 17:29:31
|
|
|
Paha lugu aga need pop-upid on ikka tingitud sellest et miski sitt istub süsteemis või niipalju kui ma teistest foorumitest aru sain siis veelgi hullem, selle sita installer modifitseerib olemasolevaid .dll-le. Iseenesest kuradi kihvt idee, nad teevad windowsi ümber et sulle sitta sööta kuni sa pead seda armastama õppima.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
24.06.2003 17:30:32
|
|
|
äkki saad programmiga RegCleaner tast lahti.....
ja ega ei ole kadunud ka variant kus uninstall on add/remove programsis olemas aga on jäetud märkamata...ma jamasin tykk aega yhe puugiga...lasin registrivõtmed maha..tulid tagasi..nii 3päeva.lõpuks leidsin uninstalli ja asi vaska..
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
24.06.2003 17:34:19
|
|
|
Pärast kerget guuglit võiks soovitada:
Tuleb pruukida Spybot S&D nimelist programmi,
vastavalt instruktsioonidele , mis on kahtlemata kaasas selle programmiga.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ostap
HV vaatleja
|
25.06.2003 10:37:56
|
|
|
Proovi kasutada System Restore, mina endal muud moodi lahti ei saanud analoogsest programmist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Karzum
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
25.06.2003 21:57:06
|
|
|
thats the point et sõiman, kulla karsumm. kui uninstaller töötaks perfektselt siis poleks ju häda midagi, aga efekt on poolik. enam sulle desktopile, start menüüsse ja favoriitidesse midagi ei ilmu kuid jutt ongi sellest et pop-upid jäävad. ja vähe sellest - see pask paneb suvalisel hetkel IE tööle et sulle mingit lolli reklaami näidata. aga kui näiteks plaati kõrvetada ja ta sul kaks, kolm tükki korraga lahti teeb, käib küll jõnks südame alt läbi ja ega mängimise ajal ka eriti kena ei ole kui ut2003 ennast taskbarile kerib et näidata kui väga on sulle "penis enlargement pill"i vaja. häda selles ongi et peavad või ei pea, aga süsteemi jäävad muutused mida see uninstaller ei paranda. ja see ongi just ülbus mis eristab neid gatorist ja buddy bonzist või kes iganes oma müügitööd seal ka ei raba sellest ka see minu nutulaul
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|