Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Microsoft kardab OpenOffice.org levikut märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 22.10.2010 11:52:12 vasta tsitaadiga

Mu meeelest on MS tooteseerias 2 head asja: serverilahendus koos exchange'ga ning office pakett. Ma olen nõus samas, et 2007 ja 2010 on tiluilu täis ja alguses võtab tugevalt harjumist. Lisaks vajavad päris palju ressurssi,millega peaks MS esmalt tegelema. Tõlkimisest me ei räägi üldse, see nii metsa kui metsa. Slihtsuses ja tõlkes lööb openoffice jah pika puuga.

Samas käib openoffice jah kodukasutajatele, dokukente saab tekitada, exclelit saab ka kasutada, powerpointe näeb ka, muu on savi.Töötab ju ka iga platformiga ja avab vist isegi nüüd office faile. Tööalaselt aga ei sobi eriti, kui tahta kasutada exchange võimalusi. Mis seal salata, ms offic on töötegemiseks mugavam kasutada ja enamus ettevõtteid/asutusi kasutab office tooteid. Seega ühtlus ja mugavus loeb. saadet tabelitega doc faili, ma ei leia, et peaks tund aega raiskama, et openoffices seda loetavaks teha ja tabelid paika saaks. Waste of time. Selle eest aga maksad muidugi, MS on äriline ettevõte, mille eesmärk on kasumit teenida siiski. Iseasi,kas see litsentsipoliitika peab nii keeruline olema ja tootehind nii kallis. Aga sellised reklaamklipid/avaldused näitavad MS kartust ja siiralt loodan, et hinnnad office pakettidel kukuvad oluliselt. Muidu suurkorporatsioonides käivadki asjad aeglaselt, kuradi aeglaselt:) Elik usun, et varsti pudenevad office hinnad oluliselt.
Mingi paadunud office fan ma pole aga openoffice on proovitud asi riigiasutustes, tulemus oli pudru ja kapsad ja mindi tagasi office peale. See vaev, mis kulus korda sättimisele, ei olnud seda rahaväärt, sest aeg on ka raha.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2010 12:53:48 vasta tsitaadiga

MS Access ja OO Base ei ole ühilduvad.
PS icon_exclaim.gif Avamine ei tähenda ühildumist.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 22.10.2010 13:05:49 vasta tsitaadiga

jah,ok, avada saab vaid ühtepidi tõesti.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Microsoft kardab OpenOffice.org levikut mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.