praegune kellaaeg 14.06.2025 10:31:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rocki
Kreisi kasutaja

|
22.10.2010 11:52:12
|
|
|
Mu meeelest on MS tooteseerias 2 head asja: serverilahendus koos exchange'ga ning office pakett. Ma olen nõus samas, et 2007 ja 2010 on tiluilu täis ja alguses võtab tugevalt harjumist. Lisaks vajavad päris palju ressurssi,millega peaks MS esmalt tegelema. Tõlkimisest me ei räägi üldse, see nii metsa kui metsa. Slihtsuses ja tõlkes lööb openoffice jah pika puuga.
Samas käib openoffice jah kodukasutajatele, dokukente saab tekitada, exclelit saab ka kasutada, powerpointe näeb ka, muu on savi.Töötab ju ka iga platformiga ja avab vist isegi nüüd office faile. Tööalaselt aga ei sobi eriti, kui tahta kasutada exchange võimalusi. Mis seal salata, ms offic on töötegemiseks mugavam kasutada ja enamus ettevõtteid/asutusi kasutab office tooteid. Seega ühtlus ja mugavus loeb. saadet tabelitega doc faili, ma ei leia, et peaks tund aega raiskama, et openoffices seda loetavaks teha ja tabelid paika saaks. Waste of time. Selle eest aga maksad muidugi, MS on äriline ettevõte, mille eesmärk on kasumit teenida siiski. Iseasi,kas see litsentsipoliitika peab nii keeruline olema ja tootehind nii kallis. Aga sellised reklaamklipid/avaldused näitavad MS kartust ja siiralt loodan, et hinnnad office pakettidel kukuvad oluliselt. Muidu suurkorporatsioonides käivadki asjad aeglaselt, kuradi aeglaselt:) Elik usun, et varsti pudenevad office hinnad oluliselt.
Mingi paadunud office fan ma pole aga openoffice on proovitud asi riigiasutustes, tulemus oli pudru ja kapsad ja mindi tagasi office peale. See vaev, mis kulus korda sättimisele, ei olnud seda rahaväärt, sest aeg on ka raha.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
22.10.2010 12:53:48
|
|
|
MS Access ja OO Base ei ole ühilduvad.
PS Avamine ei tähenda ühildumist.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
22.10.2010 13:05:49
|
|
|
jah,ok, avada saab vaid ühtepidi tõesti.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|