Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Voddafone Saksamaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 03.10.2010 23:28:47 Voddafone Saksamaal vasta tsitaadiga

Nii kuna endal mõistus otsa sai siis mõtlesin et küsin ,

Hetkel andmeside operaatoriks on mul Saksamaal olles Vodafone . Kõik ilus ja tore 3g töötab ka mingil määral , aga küsimus kuhu võiks viga jääda kui ping www.neti.ee lehele näiteks ära kaob aga , samal ajal on võimalik kasutada Msni . Kas MSNi softil mingi oma kanal mida mööda andmed liiguvad või tegemist lihtsalt mingi cached variandiga?
Probleem lihtsalt selles et majake kus ma hetkel elan siin suht halb levi , ütleks nii et "Poor" ja "Very poor" , Aga sellegipoolest andmeside peaks olema olemas .Isegi kui olen selles halvas levis saan vahepeal kätte 3.5 Mbit kuigi see väga kõikuv , kõige stabiilsem on mul üldse internet kui jätan A la mingi P2P jooksma . vastasel juhul ühendus katkeb. Kas kellelgi ideid kuidas oma signaali näiteks parandada . Mooduliks mis andmesidet püsti hoiab on K4505-Z . Kellel ideid kuulaks hea meelega .

sisuliselt et mitte inimestel mõtte viisi segaseks ajada siis küsimus on mis värk on et internet lihtlabaselt ei tööta aga msnis samal ajal saab olla?

Alar
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Voddafone Saksamaal
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.