Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Treiks
HV vaatleja
|
16.08.2010 15:36:00
Probleem: HDMI juhtmega heli automaatselt telerisse (või mõlemas korraga) |
|
|
Tervist!
Ostsin uue graafikakaardi (Gigabyte ATi Radeon HD 5600 seeria), et ühe HDMI kaabliga saaks pildi ja heli arvutist telekasse. Kuid tekkinud on väike probleem. Nimelt pean praegu iga kord käsitsi valima (op süsteem: XP), et tahan, et heli tuleks televiisorist (Samsung) ja see on tüütu.
Praegu:
Seetõttu tahaks ühte kahest lahendusest, kuid ei suuda neid tööle saada:
1) et heli tuleks korraga nii arvuti ja teleka tagant
või
2) arvuti tunneks ära, kui ma lülitan kanali HDMI peale ja muudaks automaatselt seadet, et heli tuleks telekast ja mitte arvutist
Kas on mõni programm/lahendus, mis aitaks seda niimoodi lahendada või oskate pakkuda veelgi paremat varianti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.08.2010 15:39:42
|
|
|
Windows 7 tunnistab vähemalt mu läpaka puhul ise, et telekas on taga. Sellest muidugi XP puhul vähe abi...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Treiks
HV vaatleja
|
16.08.2010 16:03:03
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Windows 7 tunnistab vähemalt mu läpaka puhul ise, et telekas on taga. Sellest muidugi XP puhul vähe abi... |
Eks see ole ka lahendus, kui tõesti midagi muud ehk üle ei jää, kuid ehk oskab keegi midagi paremat pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
17.08.2010 10:23:04
|
|
|
Mina kasutan arvuti ekraanilt filmi vaatamiseks ühte programmi (BSPlayer) ja telekast vaatamiseks teist (GOMPlayer). BSPlayer kasutab audio väljundiks helikaarti ja GOMPlayer ATI HDMI väljundit. Mõlemad peaks ka muusikaga hakkama saama aga see pole minu puhul oluline.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Treiks
HV vaatleja
|
17.08.2010 22:04:40
|
|
|
aarnet kirjutas: |
Mina kasutan arvuti ekraanilt filmi vaatamiseks ühte programmi (BSPlayer) ja telekast vaatamiseks teist (GOMPlayer). BSPlayer kasutab audio väljundiks helikaarti ja GOMPlayer ATI HDMI väljundit. Mõlemad peaks ka muusikaga hakkama saama aga see pole minu puhul oluline. |
See on täitsa nutikas lahendus, kuid kahjuks väga hästi ei sobi, sest küsimus on suuresti ka streamide vaatamises, mis VLC jms kaudu ei toimi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
02.09.2010 16:27:30
|
|
|
Võib näiteks Autohotkey skripti kirjutada, kui viitsimist on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
14.09.2010 15:29:15
|
|
|
Probleem veidi vana ja võibolla lahendusegi juba leidnud, aga kas CCC juures profiilidega mängimine ei aitaks/aidanud?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Treiks
HV vaatleja
|
20.09.2010 12:47:43
|
|
|
wifebeater kirjutas: |
Võib näiteks Autohotkey skripti kirjutada, kui viitsimist on. |
Kahjuks puuduvad selleks oskused. Oskaksid aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.09.2010 13:25:41
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Probleem veidi vana ja võibolla lahendusegi juba leidnud, aga kas CCC juures profiilidega mängimine ei aitaks/aidanud? |
Kas katsetasid? Mul igatahes kui HDMI aktiveerin, läheb heli automaagiliselt HDMI väljundisse. Control Panelist pole vaja midagi näppida. Võibolla see W7 omadus, ei tea, aga tasuks XP peal ka IMHO katsetamist...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.10.2010 15:56:39
|
|
|
ma põrkaks korra teemasse ja uuriks, et kuidas see kõik-kanalid-väljutavad-heli-korraga käib ?
[HDMI&audio-out/win7]
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
07.10.2010 16:47:03
|
|
|
selline proge nagu media player classic. Mina valisin seal audiost heli väljundi mis oli telekasse suunatud. MPC mängis nüüd heli läbi selle kanali ehk siis telekas. Kõik ülejäänud programmid arvutis kasutasid edasi arvuti kõlareid. Sai korraga mõlemat kuulata:)
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|