Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Ei saa enam stabiilselt ülekellata amd pII 965 quad proset, kui kasutan raid 0 ja 2 raptori ketast amd sb750 kontrolleriga. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sant
HV veteran

sõnum 09.10.2010 17:08:23 Ei saa enam stabiilselt ülekellata amd pII 965 quad proset, kui kasutan raid 0 ja 2 raptori ketast amd sb750 kontrolleriga. vasta tsitaadiga

Pärast seda kui läksin 2-he vana 36 gbt raptori peale raid 0-is üle, oma tavalise 320 ja 160 gbt ketta pealt, ei ole arvuti enam stabiilne kui cpu on ülekellatud, gpud võin samamoodi ülekellata nagu ennem vahet pole.
Kui cpu on stock kiiruse (3,4 GHz) peal, on arvuti rock solid, kui tõstan kiiruse kasvõi 1 nõksu ülesse poole kordaja abil, tuleb mingi aja pärast bsod\memory dump ja restart. Ennem, tavalise ketta peal winni jooksutades oli cpu rock solid kuni 3,9 GHz +100mvt. Praegu on sama seis, et raid 0 ei ole stabiilne.

Prose on amd pII 965 quad black edition.
Plaat on gigabyte ga-790fxta-ud5 rev1.0
mälud on ddr3 kingston 1600 mhz cl9 2gbt*2

op sys on erinevatel ketastel sama, winxp pro sp2 ja uuendused.
raidi panin püsti amd sb750 peal.

Mind huvitab, et kas kellelgi on samasugust probleemi olnud analoogses konfis pärast raid 0 kasutusele võttu.

Lisaks on emaplaadi passis kirjas et mul on amd sb750-le lisaks micron jmb362 ja ka Marvell 9128; ma võin panna raid 0 püsti mõne muu kivi pealt, kas siis oleks stabiilne?

Ma olen raidiga esimest korda kokku puutunud selle aasta alguses, ja win jookseb raidi peal mul vist 3-4 kuud.

Edit 2010.10.09
Tere, probleemi võib lugeda lahendaduks, kasutan nüüd raid 0 marvell 9128 kivilt kahe 150 gbt raptoriga; ja kellatud cpuga arvuti on mõned päevad kasutades täiesti stabiilne old. Ei oska nüüd öelda kas aitas marvelli 9128 kivi või uued raptorid. igatahes probleemi enam pole, muu raud ia tarkvara on sama.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Ei saa enam stabiilselt ülekellata amd pII 965 quad proset, kui kasutan raid 0 ja 2 raptori ketast amd sb750 kontrolleriga.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.