praegune kellaaeg 21.06.2025 09:05:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
03.10.2010 23:28:47
Voddafone Saksamaal |
|
|
Nii kuna endal mõistus otsa sai siis mõtlesin et küsin ,
Hetkel andmeside operaatoriks on mul Saksamaal olles Vodafone . Kõik ilus ja tore 3g töötab ka mingil määral , aga küsimus kuhu võiks viga jääda kui ping www.neti.ee lehele näiteks ära kaob aga , samal ajal on võimalik kasutada Msni . Kas MSNi softil mingi oma kanal mida mööda andmed liiguvad või tegemist lihtsalt mingi cached variandiga?
Probleem lihtsalt selles et majake kus ma hetkel elan siin suht halb levi , ütleks nii et "Poor" ja "Very poor" , Aga sellegipoolest andmeside peaks olema olemas .Isegi kui olen selles halvas levis saan vahepeal kätte 3.5 Mbit kuigi see väga kõikuv , kõige stabiilsem on mul üldse internet kui jätan A la mingi P2P jooksma . vastasel juhul ühendus katkeb. Kas kellelgi ideid kuidas oma signaali näiteks parandada . Mooduliks mis andmesidet püsti hoiab on K4505-Z . Kellel ideid kuulaks hea meelega .
sisuliselt et mitte inimestel mõtte viisi segaseks ajada siis küsimus on mis värk on et internet lihtlabaselt ei tööta aga msnis samal ajal saab olla?
Alar
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|