praegune kellaaeg 18.06.2025 19:37:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.06.2010 11:55:00
Motorola Z6 ja Elisa mobiil id |
|
|
Lähen kohe asja juurde. Probleem on selles, et Z6 hakkab kohe käivitamisel restarte tegema ja telefoni kasutamine on võimatu. Käisin kurtmas ka Elisa teeninduses, aga targemaks ei saanud. Näitsik proovis tavalise SIM kaardiga, millega tel. töötab vigadeta. Samas tema mobiil id simiga tegi jälle restartide tsükliga algust. Käisin ka garantii remondis (Sevarta). Seal ei osatud midagi kosta, sest telefon ise on täiesti korras. Mehed proovisid mu simmi ka Motorola Z3'me peal ja see hakkas ka restartima.
Kodus proovisin EMT mobiil id simmi ja oh imet, see töötab ja ei mingeid probleeme (sisse logimine ja allkirjastamine kõik ok).
Siit siis küsimus, kas kellelgi on kogemust sellise probleemiga? Äkki on Elisal mingi kala kusagil, mis linuksiga telefoni lolliks ajab?
Üks huvitav tähelepanek veel. Kui ma jõuan ennem restartide algust ühe kõne teha, siis jääb telefon tööle.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
:)
HV vaatleja
|
23.09.2010 16:41:38
|
|
|
See on küll siin juba veidi vana lugu, aga mis seal ikka. Äkki mõnel on veel selline probleem.
Mul on täpselt sama lugu nagu ülalolijal. Selleks, et telefon tööle saada, tuleb kohe pärast käivitamist kuhugi (nt iseendale) helistada. Muidu tuleb restart. Probleem hakkas uue SIM-kaardiga, millel oli mobiil-id tugi. Esialgu mõtlesin, et olen ise telefoni ära rikkunud, sest olen korduvalt OS'i modinud, aga näib, et probleem on üldisem. Telefon on ka Motorola Z6.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|